嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
" A2 k8 @$ d" \7 B' y" T/ R5 H% F4 Q7 Y9 R% E9 r
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三( P% n  G9 Z, G; P
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
: I4 J) }4 T# F( k6 q) @
) P  Z: K* x  G2 u6 d. Q好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   5 U- Y' s+ B' d* Q4 m
8 u1 \! Q: x" m
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
0 ~9 _1 V5 ?  J; J3 y3 y女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
8 O! ~$ z; u3 q) ]& c$ Q你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   * u, b* D* L8 R$ o: o" V

! m9 W( p) {, J. y( n9 G你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
! P; \9 X9 z! T我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
8 ]8 V" e6 ~( @/ q我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   ! C' ^: x; j/ \# `- {/ q" |! S
Better wash it now!!!
# `7 O& i" r. l" O昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
4 |9 ]% E; p1 J5 F+ I
1 {. O* G2 D$ N, x我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
5 g% f& O6 j+ _* n+ p6 U  I% `我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
9 u* |' t4 d  Y  q8 V嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
# y! d/ U$ F* j3 ~* b' p) l, _; V是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   3 o6 D, x/ ^2 u2 X) _5 f
2 V! q% r9 h+ Y+ O8 u8 |) G# }
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
' j  I+ h' b- a/ _是的話用app縮細一啲就可以了。
: _; O3 A/ X% D# C我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   
# K5 J% `2 c' O1 r+ r2 ]1 w: ^5 W
) @# {, i6 J8 L, p& q4 X我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
- x" G2 z# w5 u& R1 ^
相片size大約900幾 x 500幾
" I, A/ c( ~; n1 [. W4 J8 `  f我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
* }5 X# q5 w, M! g1 |$ X. {) h2 W9 i% f; ~* Q
相片size大約900幾 x 500幾
( B: ^( P) p/ }. l. ~- H. R我是用images easy resizer
5 f% t( D7 Q5 m# t8 l6 c你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   " M: e% T' L9 s3 _0 x9 G
! w5 W: ^$ c; o2 Z
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
5 R  w, e) ]. h$ e6 P
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,- S# {. t  K1 Z9 A+ r: D  m% ]
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   / _& C8 M* r) A( ]& N4 b  b

6 s! O6 I5 m+ o: J2 L. h; V5 J4 X我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
0 x8 F2 ~3 f" E5 o; A有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
5 T: J# e0 f& [- Q& K3 E
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
  U# M+ E8 m% V4 L/ g) Q, J7 d( ^8 M- q9 R4 G2 t  s! }+ y
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
! n* o* V$ [6 Q1 s, X
唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   7 _7 H$ M9 ~8 T

0 F9 h# g6 F7 O. {) q: ]我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞+ O1 n+ I0 q) h( a/ _0 ]& ~4 ]
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
# o1 ^# n( p( c/ _4 [$ r
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
0 I3 H; J) T2 B8 U& w我會唔捨得整污糟d 校裙
2 r& R5 q/ M- g: f# b1 y  x
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   . p; k. k0 V5 K0 q$ M( Q# F. ?
you are so lucky with a nice gf
% P0 B1 F: r5 a  U* X
Thank you

咁刺激