嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
) ~0 u% ?, B  ^. LCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙% ~# R8 o% c* q: J/ l  t  P; Q
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 5 n- f2 d; ]3 B& y4 e
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
" R2 i9 y5 S3 j  s( ^同埋欣賞下 4 l% Q" o( u* |0 k$ M' o& F
對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
* k! C( g. K/ a一直敢幻想. 而不敢行動
% O/ O, G8 {1 U只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ
  w+ u' q8 f* \6 {* ^5 j/ X紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE / X9 D- A5 z) I3 T5 D2 T2 |; z
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
- Y2 K: h- Y/ c( x! O- gMANY THX~~~
" z  {" h$ k& T8 [4 |3 k! `, A( E' ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材 5 Y& \2 ]5 P) |( }
可惜差幾CM先夠

180...
1 r6 i+ n/ c" a; i, M5 M我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
! F1 i! S! n$ m/ n. T" s- O
0 @: f' a( g/ U+ k9 k( p身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...
9 N7 b5 ]# ?4 u' [6 `) W: H+ }
% B( z3 e2 `. _5 \% K% _9 C5 ?我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST* r" r8 j" e$ J! n) `, A
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
" Y) y1 V' G& D6 `. W" w不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
, P: B+ {3 q" l" [- b& L輕輕推推POST2 d/ i; G7 E3 h: g9 a6 [
冇人同我傾到計...
7 e: O( P, ^& F! N' T6 i
' D3 Q6 E1 r5 b" h想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
) L  u5 y+ W& GHK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   5 Z4 S) e5 s! W6 c* Q  j# A2 I% R
@完又冇人主動聊下我....
8 z: w0 N7 g! [( \8 U& KHK D男人真係呢.....
7 _# H( {+ A! `4 b, O
: w9 W! N; t+ A  w% c3 r7 W( _( D8 z6 D6 x: z& a. B% v4 g7 q5 s
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7* H, G& {* U& r/ o5 v  F
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   4 T) n/ ^; T* \* W4 e4 h# t5 C# |

* A. D. m- G8 s
. F. {3 V  b. r. s) B1 e0 Z4 V3 \/ Z4 ~! F$ N% U
唔夠高傾唔傾得架?
" E/ z* b4 r0 }- Q) I' R
因為我會傾SEX MA...   b' i  C# x  t& c
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
6 Q; V( ]$ h( w! b+ H, m
, |4 x2 s) k" B+ V2 N因為我會傾SEX MA...
. m7 l" h6 W& t" I: F5 y. W想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
# Q9 N: O6 ]( t, v
  k: o2 j6 A: p7 [我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr; i7 ?, j9 ~; f$ ?! }
個description好似你 . o6 {( Y& c* `, T, ]2 V' c# |
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#