嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無上班族喜歡cd

有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd
6 a/ w  h. h. U意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子 / G7 L5 a3 n, k% Y
: S# G% K! b1 @" q0 T7 G! w% z
本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企
3 K  z  H4 U' f! F5 G不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= =
! w, g* C/ a+ g; j0 _" R你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="

梗係未啦, 點敢呀

真勇敢 !! % \; N: {. A' _* [7 Z4 G' X# ]4 I
自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!

好勇敢呀  

i havent guts

U GREAT ~~!!!!
KO ∼

真係到依家都仲係唔敢出街...

咁你d朋友之後都知道你係cd?: ]  |% y! v8 w9 k
定當你一年一次玩下野  for fun?

全套女裝去見朋友,勇!

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表 , t: a6 b3 J% h. X% d- @, c  _1 ~9 e
咁你d朋友之後都知道你係cd?
6 k# s$ S) m/ u9 H( ]) j定當你一年一次玩下野  for fun?
; M7 `9 b4 }- |
. B" g' g) x& @8 q4 b) v我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
( i8 h! z1 s5 T+ s$ o- p仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
$ |! `; x  g5 j- \2 C  ^之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離- Y/ a, p  P" B/ @4 @
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰 % ?% z1 m- g# y. b, ^
佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd+ s9 _; h* @- y9 v* a
認真搞笑
7 N3 |  d4 B3 c' b) P  j- h. k. U7 k/ f7 T7 p
其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表 2 x6 u' g$ Q% U/ g
) a/ u$ x: D( C) W0 y2 @

' L# f- `6 S8 k9 }8 q* r8 Y3 i我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
" F: U/ a# T+ L0 l6 e- \仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD 9 t5 w) [" d) J- C. d
之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離' a/ }. }0 o' S9 }* s& R5 V
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰 7 a, \9 i0 [  ^* T$ _, z
佢老婆就 ...
( B' K0 c$ a' f2 B6 {0 O7 |$ G
好難得喎6 N5 @" Y1 n5 t5 {
你朋友, 你朋友老婆都唔介意
# r- _" o- z& z, ?我連出街都唔敢呀....

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表 $ ~1 V6 k: m1 c8 G/ M! i! S

1 W, n' t0 I& O7 O1 g3 \/ e( Z好難得喎
* Q2 F$ \% a6 `( S9 `' o  y你朋友, 你朋友老婆都唔介意
6 Q4 l$ y8 q+ I我連出街都唔敢呀....
: w0 W2 [1 |$ t2 n3 O' N6 J! S! m( X5 ]0 P
係呀 佢地都算玩得之人

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表 + m, H: {$ q: x4 _0 Z. n
1 i( d9 A( e3 v5 Z2 e! K9 f  |% m

6 M/ A" `7 I5 q) ?. K係呀 佢地都算玩得之人
# _9 u! Z1 H# U6 ?# j, M) J所以你呢d 就真係夠朋友啦.....0 e" C4 O) Z. `( v* c, o! \
, E" k- b0 E3 v7 Q" M
可惜我仲未遇到...

你朋友係咪唔知你CD 架9 J* o9 l4 ?: P9 n
定佢地唔接受呀 0.0?

你D朋友真係好OPEN MIND

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表
1 E3 ^7 H( ^- X3 I3 c# c我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
2 i' s  k4 L  A
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
0 A% v0 f# G1 ]
) x5 a' e0 K# ]1 C[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-11 22:58 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

小妹都想,但怕被朋友笑

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表
  P" w; v3 c6 S4 j7 w9 j% `" {5 d& Y% Q7 w
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
# r+ I5 r, d" L  m5 a我算係TG吧,我頭像有我!!