嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)1 j& g6 k( F" V7 u
價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦" Z( q* Z; e- |7 E) x" i
早排仲買左男裝絲襪試* n. w8 N9 V& x* \
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間" S. f6 Z2 v7 @" @# f  \/ c: V
男裝照入去" {$ I9 I4 w9 Z% R
D女士都唔係點理我
% d0 ^7 C+ F- \- w- u! }& A我亦由我佢
4 Y- v* i8 I, S/ l. b俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次8 i0 t9 ?# o/ ?# ~% b. ], G' j& Y. }$ G
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
: e) Y& g  m  K9 m個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間
7 w& `. m/ `/ P! a5 D但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
& n( {. s& c5 ^% q# I8 U  y- D花園街都有一間3 D9 l. d- c, T
但啲底底都係菲律賓人士……
- F1 ^, f/ x1 ]) f6 `! L, z7 \) U/ V! Y, @
2 N4 n7 r. g3 f0 w+ Y" b3 }4 @
唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
$ J% i% ], n7 Q6 h( T0 H# W$ Q
* a7 Z8 }+ p) ~' X0 R% u% V6 R. b  N/ {

, a  U1 \% y; _( Q( x7 x唔覺個度有既?
9 ]5 [2 |: [& f0 H% @2 D$ ]9 c* }

" k, f! b: H" c* G& o好易搵

附近有咩鋪頭?
1 ?( U5 ~2 n+ C, U( t7 C5 K等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   ' o: y$ J8 I" t
我去開灣仔個幾間
5 x5 m# v: h& v2 E男裝照入去
8 i; i- E) _/ r$ T; Z7 z7 GD女士都唔係點理我) e3 |0 E3 }# `+ H- U* d
我亦由我佢1 D! A* |# T, k% I, F
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
  f' u8 r, ]7 ]3 g- m( y買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
& O5 j/ \; f8 r4 ^3 E9 S' i. W個女SALES仲好好服務 ...
9 |9 p2 `. _* z

. d1 R" x( b; H7 j4 _連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表     |3 a3 C3 ?* W4 ~4 x" f" n$ O2 e
附近有咩鋪頭?
. `* _7 a& X4 L4 L2 p4 O1 K6 O等我易搵D
2 {1 ^& n1 h% c2 O7 c

9 Y; o3 ~6 n. a' M( b唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   4 n8 ~1 Q# e$ M3 v9 g# b8 j, }+ X
( X/ L3 Y9 J% G' F
& m# F) M7 ]# w
連住幾間鋪果到?
2 J1 [" x- I; e% h$ E* \
可以咁講啦....

一定搵到
4 m: q; J# n/ b0 @/ k* V8 F因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
0 u" a" b3 o( K* f. J3 `% U: B% V避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯, M8 c$ R( W# T) i; G
好易手搵
2 b: q+ V& Q' [4 D2 Z灣仔MTR上地面! t, P$ @& A; _4 v
修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra

最近訪問的版塊