嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
: t! K5 X; a% |. T4 l/ N" e
+ Z5 K( Q! S5 n( t你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
/ T6 l9 s: t% T# N; j; m+ t9 z! u
! M- z! A4 M- @7 n# k) x而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋5 c& `7 T# q( j* W
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 / `/ e* {- U' W( `' f* y: P
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚4 ]3 f' ]& d" k# S) ]

4 p7 g" I8 I$ i( r- }2 e: [& r你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
3 w: ?- M0 _) ~4 t. _2 r
8 k6 k0 B3 A; q6 Q, b9 n) U而又點解會令轉身既
+ P& f8 q0 v( g% ]# J玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影) Z  a3 T9 A7 _

, J: a0 j4 G  c5 F" J, }$ N/ p6 ]我硬食咗好多鞭先有呢張相架
  P( a4 v$ X: E  ?% S! w" h3 D
; R9 F! L$ T+ }) h/ Q0 \[ 本帖最後由 cloudos 於 2008-6-17 19:24 編輯 ]

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 # O( L7 D. x0 N4 q. i% e
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
& V8 I8 l- w" k" `6 u: T其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
# u# q2 w6 E- W' ~我鐘意漆皮鞋~
" \+ Y) Q1 C9 o  r* `
) t! _; x$ x' Y( _

( w& Z. v  y, j5 Q
3 P! g7 w, F3 z! V, E- hme2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!3 L" U( P6 R* `0 Y7 ?
全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
* y; r2 Y" _( w( [鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚
5 _- _. z/ \. V# _5 Q1 P/ t# U/ }( O2 O' N+ G+ D
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?  I! f1 `# @! z7 x3 ^# ~( U
9 H/ o* G  L2 p' q
而又點解會令轉身既
9 @$ v; J( W& g: ]' W6 A: J) V' ~4 h

* @. C4 a. C* g9 L# f0 L反光同緊身簡直冇得頂呀!!
) m# T9 E. j! |7 ^; a  s
) r  E$ s6 Z. i$ O) N
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表 ' @+ b* h  I- |* n  A) k3 @
. Q1 y1 K4 O" T$ ]3 `# {+ E
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影, G) X) H% w/ P# f6 h" j

0 ~  k7 u, G# V( p6 v5 k9 ^8 {我硬食咗好多鞭先有呢張相架
5 h" c+ j. V+ J% I& h, b

% A5 }3 S2 r+ r樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!
( g- [3 i8 C" W' q你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..

最近訪問的版塊