嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
# Z+ c7 K! s+ G# Q5 z今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
, A9 M; h3 P7 [3 G5 e1 _- c' i其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
1 }/ r) u2 ?/ a" E8 G% ]5 r果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
7 _/ S7 z$ K) j由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,; Q* h" Y) H7 {  b# q
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
+ P) g  ~+ k, \其實係一切女性嘅貼身物品。
8 _; U8 H8 R0 s- b  h而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
" G4 A/ v1 i4 a6 u不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,6 y9 F7 @4 T5 a5 y) H9 ^  s1 ~3 Z/ ^
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。4 d1 @' X. [( I* h/ L2 i0 |
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
* L: g4 A& ~- _0 `2 ~哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:! g0 n% B0 r: G$ |+ @8 g
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
- P- Y* x1 i) Z# n6 c( h# V睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯5 x- a% o5 M, u( G( @
# }3 R, v# S4 y; ~$ u4 d( [
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,1 _/ K. s+ b0 z( X* F
本來諗住加埋我D收藏品嘅相,% s: R2 I- F; p. t; w0 F' T
放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
9 M- w( d' i3 m! h/ P所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
5 `3 o6 Z8 c( [' Z' ?; i  跪求大家請教我如何貼圖吧! ! M% p) B% W9 g) H; t
請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
" S% u* u1 E' H+ S0 D9 [太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
, S8 o# f" j, v
⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   , O8 I# Y3 m+ K- A' q
每天都用很花錢吧
$ V! }" M0 y& G/ ]: ?3 ?4 L" f買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控& L5 d% `% {) }7 v
你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   
7 k% E; |& ~8 _/ _咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
: h% e7 @) h- h* v; _6 g' F
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,& V3 ^& j  H3 F& X
屋企人點會唔知 4 }1 e/ [% o4 Z4 ]  U
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   3 x5 X7 k0 m7 b* N, Z4 }# D$ j& G
我係泳衣控
5 E0 `5 ]5 K4 @你好
+ c6 o2 D- p; J9 q! w3 S
Hello
- g1 P# {; t9 S* P1 t& @泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下; V+ ~9 `2 L$ L& I% [
我蠻想惕一下的
2 W# g. ]* G6 Z. o6 G8 A' Z3 d2 B& |很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   3 {0 `+ K1 F, {7 f" p) U
大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯8 G# R6 z2 F1 o$ [
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
1 ^0 R  I" A- K' k# Q其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
6 a6 Q1 o# R* K/ ~4 \1 P3 q, T果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,0 U5 l6 v! h5 X5 e# d# \/ ]
由細個到現 ...
) t! t+ q& T6 N( h1 p. ^你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
% E0 l: a: G4 k7 z0 C
) `( E# Z1 |/ T3 n0 d你甘多珍藏, 好想睇下!
9 P0 @' T. H) |3 `7 m6 d
今日終於比我記返起點樣貼圖啦
- L6 T7 H* F# M/ t/ f. v我會陸續貼上我的所有收藏
9 a( d! b9 }0 I而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
/ M; N! Q5 K; P0 ]- Z+ e- [今日我都發左兩個有圖o既題呀# i; t: J# `+ y9 d" }
支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~8 N8 e% U$ U& A" k
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
; W* p% l1 G: N( `http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost1 Z' j7 j3 {; V' V. a. c
二手6ixty8ight Bra Set+低低' _* H, `  c8 G
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   $ v- M8 ?  P% _
但係屋企人嘅反應係點呀?
+ r" a) V6 r4 c: R咪覺得我心理唔正常囉。  F4 \' U# I- i, S) d
不過時間耐左,見我又正正常常. ^5 ?6 J. @) b
至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
" Q9 ?/ y$ L& ~7 M最初發現我戀物個時,
8 F; Z! L2 g4 _  B佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯) y9 L! I. x# V$ l0 Q6 K
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯/ y4 Z# `& P9 L8 A) D# G- P
而家就緊係冇咁諗我啦,∼
5 L* {0 t! }9 ]+ ]但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。9 k6 ]& d( |8 ~$ N4 F# g
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。1 [: |. E$ D: H  S7 r
都係個句啦:寧比人知 莫比人見
; J' y, i! Y0 [9 ^& e- I6 r* G
: `0 F, x$ B2 A& c" d, P[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,* m+ h% ]! i# f; k
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。