嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 - B7 H+ r4 @: u- V
0 J& c+ m. O  G
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:  s3 U( G$ Z/ o. d. g2 o

) h, _- I% j( e; t" Q. |) l* Q4 w(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
" P* V! q! D0 \6 }( z6 d* _, W' e7 R/ @% M* O* q
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
; Q$ N3 L4 t- t' w
' d8 Q) o1 {; K7 i2 b(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
# G# @0 E; E! x
! n3 b0 }$ I9 x(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類- l8 M8 f8 ]( Q7 c; {# u$ T7 B

4 r5 O- M" ~0 A[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
$ I. {) m1 `/ T6 v! \+ ?而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   % i: Z" W$ b, y
鞋形很美* w8 a. h& J0 B0 X1 q
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
" [  ^6 F: o% S% ~' I: _  u1 W6 b- R# B( m4 f
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   , t2 p- o* A' U: ~( |" {/ p) ^; z% I. J

|$ k, A8 }& m6 b' v# g  G+ R. }6 J8 x9 I8 I( s
9 ~; `: r1 A+ V' w7 Y  H
' G4 ~/ \: N4 d) f. Z" V% D有人幫手,必更美: m. T& k3 G; S7 j
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
+ k8 A* F  X% O鞋形很美
6 G9 ~+ X5 l, i% ]; z1 f% O而妹妹穿上很有上班女仕味兒
* }; r# P" Y4 H7 {- u  U$ C
6 r( }) I( j2 v+ z* b) [如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
2 c- T9 _) B; u0 K
5 B0 h: ]& G; \9 r2 Z- G# A4 Q加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,0 M: P; V* e% H1 i+ P  X8 S' C
( f5 y2 f+ j2 w/ e, t: N% d
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,! ]. H5 |& C: X3 g+ t& R. y+ e

a+ n$ O- ]  |( E& s+ e/ e講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   ; F$ F$ }- b' n4 R( P

/ p6 _! z: J' e: i$ J8 X: D- e8 c7 i! C2 B
) g$ \2 \. C! @
1 V: F1 u% p7 ^9 T! _2 _1 j要幫手?
) R/ `7 B% ^, I$ _
: d) @. ^5 k8 O2 D! W(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
- e; \2 A' O) x9 a4 S完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   9 G) m  K8 x' l- [# o
鞋真心正3 S3 k3 |5 D' ~9 ^  O
完全擊中我心
8 Q% p- M! d! ^0 l9 Z) B, V
# R/ E1 Y8 ]  f( l& C* {3 a
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
3 D" u) }8 I  z1 ~+ i+ p2 b: H2 H+ L1 H3 G9 d/ j

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
6 T% U' L$ b% I) a- u& l
0 f! y* q3 K) b) n. j. F3 b- s. s/ C1 d* ~$ S2 n
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜4 B7 i" Q& w& @+ n& v

2 ?4 o' |- |. v0 I3 A# b加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,$ Y  v$ x. F, T4 J( @% U" `
9 G/ Q8 @; z3 k8 I; A2 k3 i( T
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,# R# V) w5 `5 d$ a  k4 D

) T0 L- N) U& Q; x% H" I講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
5 p' l! n. a* _+ C$ ^

9 m4 v) q! {: ^/ D0 S  v我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿8 O4 ?6 y' J8 l+ u5 a) P
我未曾穿上那些貴高根( k$ y% m9 X7 L; {6 E
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
1 W/ V; ?# {) p9 X1 m$ }0 V不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   $ |7 T5 S2 r9 U5 d
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!( S/ T& a9 d6 P$ C  {- ^. o0 b
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
+ e( E/ x% ~- h1 X% F! q+ x8 m4 Z' ~2 O! f9 {2 P: z
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
. C# j$ p" [) G$ y3 a5 N% y8 k9 X7 A! ?& Q3 ?( e
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,' i5 Y7 `  i) T  J
& {/ ]/ D7 f$ z! p1 }# y1 S
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身( k, `  c/ r7 m
/ D, M2 @$ a# z- f1 C! T) h

不錯!! 不錯!!
8 e9 u7 A9 m5 Q! T; U5 J; |: J6 S絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
5 Z$ r) ^- j& j, [: v絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!4 Y) O# z: k) N) Y- P

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
2 H% F" r- S3 m9 ~/ g" D
% k8 }9 b$ U7 W) m) ^6 b6 g
, p1 k0 K0 x6 L6 S) V我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄/ E% C9 c* y  G" F

" U  P" V/ f# u7 Z厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,% j- ]( k, D% v: W+ s8 {

$ d, g. P+ d3 y: a8 H6 M/ A) a當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
2 o1 O: C$ @/ o+ L
* s% z! R7 k  d' a  P* i8 w# {$ T! n% K5 Q: j0 z  s; Z
我會穿上,薄c/ J2 p4 q% b1 i, U$ p

# h! C! l3 p0 |3 `: j(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
5 P3 R3 w7 n+ E& v
0 \2 D& n0 H( ^7 F
: a7 z6 k: b' v# D* ?
* e( @/ B( P. U; w+ r9 M我會穿上,薄c$ S- _0 ~7 O' m* o* K

; n3 R6 m* w8 o1 }- w6 Z; @. f(o^^o)
0 m& P7 q; J" A  P7 U
  S/ i3 W: S5 Y  q* w薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)/ k; K: U  x7 M

, j3 t  T# o5 S其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,2 ?$ O$ g# t3 ~5 K5 i* |4 c
( X( z/ |$ Z& h/ n# \) k. O. I
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
4 p/ L( E8 E7 f2 X* q近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
: }) M5 U: }/ z& d1 G, e1 p
3 a8 ~7 U) @$ }3 l" b+ l# k/ ]' L/ t1 F
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
9 j/ W" Z  Z) K! d+ ]3 n! _  q
7 T- e, E- U8 P" E6 p其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,1 D4 Q- y# K. _

$ j+ X4 o1 I' R  T4 R- W再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
/ `7 j9 n5 B- {8 F% f# r: T! V" m9 r自拍真係好難

最近訪問的版塊