嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

halloween+staycation

halloween+staycation

話說我舊年halloween買左件spider gwen裡面加件zentai打底去LKF
: y0 s1 C( V6 o5 _今年就同bf去酒店staycation
* [9 O# O) l1 L: k' U* r, s咁我又kig引起想搵d野搞
: H. [9 }) W3 f- w: }, P, P5 v所以之前用左d積蓄訂左個頭殼+反白既眼片扮鬼
& I+ `6 e3 Q9 a* o( fd相係下面個po
覺得好的就按一下感謝吧~~
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

星期五果晚我拎左房先
, x+ j7 K0 \6 F叫bf晏d先到
% ~" \$ V$ t0 |( G然後就裝扮好自己比個驚嚇既surprise佢
( c5 n/ H# s3 _/ g3 }% l- O件kig皮係之前買落6 S/ r$ P7 |: _* v' h
個頭殼就係full head全包連鎖扣
5 t( K3 c2 |0 O( z9 E4 L+ N7 h4 Q: o成品係咁! C6 f0 a  z/ q# b: N4 i
& _3 V9 e  N2 f! A/ ]# X6 Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

😱😱😱😒

好耐冇見你UPDATE.
9 M" [8 \" U& l% W0 I% X8 L$ X) H
幾識裝扮, 又可以借個機會玩ZENTAI. 一定係一個好enjoy 既halloween.

引用:
原帖由 gila 於 2020-11-1 20:56 發表   
  e; b& G) a9 k好耐冇見你UPDATE.
' m0 H* Q5 c  R' _- ~! N8 ]6 g
! |: B* O; T0 M% X" Y8 A幾識裝扮, 又可以借個機會玩ZENTAI. 一定係一個好enjoy 既halloween.
4 ]1 V) Q& V, E% K
其實成個過程都幾有趣
! k3 e4 b7 c5 O2 }因為呢個頭殼個視線好窄下
2 d$ n7 V3 F% s& W; q加上第一次戴唔多慣
  n) O, t5 n4 P  |( s  w/ ^6 g所以我去開門比佢時都好論盡差d pk
  w8 c: B* \0 b: j, a8 `" J開門佢都嚇親 + V# R( H8 w6 Z" J9 F, q  g2 a
之前果幾個月忙搵工返工都少上黎
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

件衫幾靚 www 想睇全身 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我都想睇全身.

好想睇你地合照🤪

Rachel, Gila:
; o: w. }1 V/ z5 _件皮本身比較舊所以雙腳起毛粒( G: J2 N$ \: W
跟住視野又唔清楚刮到走線
3 ?' _* G( O& t+ w' S太肉算無影2 I$ E2 R# O0 `$ _
本來想落街嚇下人最後都無
" l" O- Y+ m0 T
# z- ~  K; i9 e# p2 c/ G0 H. K紫紫:
& \2 S. Y; `" D  G我男朋友其實唔特別中意我玩zentai同人偶. ^& d( y/ u- k4 O- X
不過我太中意佢先配合
6 ~) ^4 H& z3 \6 c7 d3 H佢想我快d除個頭殼
( E/ G. G4 K3 n' y. R8 A& H我話你搵到條匙開個鎖咪除囉
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-11-1 20:14 發表   # j* y2 A6 k2 |6 B. f" M" Q7 U
星期五果晚我拎左房先
, h( g/ D4 T3 @叫bf晏d先到2 B, j( z# s. v( l: F; V& [
然後就裝扮好自己比個驚嚇既surprise佢* u! n" g0 N8 D" E; ?8 s
件kig皮係之前買落
' o+ z0 y. O# i個頭殼就係full head全包連鎖扣
- r3 q4 M$ J: ]' i成品係咁
7 n* r. e/ Z. h# g0 a' Z+ J

$ r% F6 d; ~2 P6 W( }; p( Y7 z結果有無surprise lol

肯玩kig好葡萄

。。。。。。so good 。。。。。。

Looking so cool

好似看故事咁, 看下文
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yathei 於 2020-11-2 01:00 發表   9 G4 U" d; q( T5 c/ D3 A9 v

5 G4 c. ^& |6 R8 j2 o
0 X8 T& x  ?- _結果有無surprise lol
+ E1 W* R( w6 p$ V2 v
引用:
原帖由 misslady 於 2020-11-2 09:03 發表   
' p% }- J% X- |# O% Q, b8 u好似看故事咁, 看下文
3 f# N6 K. `4 {6 T開門果下係嚇到下佢既
4 Z9 i( V$ |% Y: L其實無咩故事3 @# S2 h8 y( y
最刺激係要佢搵到條匙先開到個鎖扣" X! U# Q- Q# b/ {9 a) \2 {
等佢想錫錫都無咁容易xd
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-11-2 21:34 發表   6 J, w" C2 I( Q3 d2 T9 ]
# X, O3 q0 x, `
* \$ y( s. j. M' ]5 N+ {
開門果下係嚇到下佢既
8 ^8 r) x3 H- u+ ]" ~) w% w其實無咩故事
  F2 Y8 N9 q$ ], c/ Y$ {, P  g; ?最刺激係要佢搵到條匙先開到個鎖扣1 l1 ?/ R4 }1 P( I4 ]6 j
等佢想錫錫都無咁容易xd
) ^$ @4 @" _7 \* q# ^' e$ r  B# i
, x0 g: b# O; K2 |好似, 結婚玩新郎 8 Y. Z( [4 W% m
加幾把鎖, 再解身上的衣物
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-11-3 12:22 發表   0 ~3 l: L2 _4 i: u7 ^  M" B# p

4 l, G8 w: C% _
3 @; _0 }; }8 X+ T好似, 結婚玩新郎   K# ]- V' Q) M9 ^$ u
加幾把鎖, 再解身上的衣物
) Z6 _: ^5 f' Q* Y2 Q
其實呢d樹脂頭殼有鎖釦pak實係好正常
) p+ t$ T2 E3 a6 s* P2 C( H# z方便出kig唔會甩頭同比d唔尊重既人扯開' }$ M  B' V. R; h) s* j
我既fetish主要都係zentai同扮戰隊
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

spider gwen