嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹最近GE一個經歷

小妹最近GE一個經歷

話説小妹仲系學生泥
( K$ F) ?: `( h本身亦好想做女仔
. q/ \! f9 g1 E. l- c  n而小妹身邊有個都幾fd GE女同學
, o" G/ i- e/ s0 D2 |7 S呢位同學亦都知我想做女仔
5 F) P2 [3 S  S2 H4 S佢有時甚至會教我點樣女仔啲% ^( x9 d5 T. v; @
& r8 R! |- z/ g; S0 @
就系前日,因為學校果到有活動要搞3 X9 E; g" K# K* p3 u  w. x# A% _% d
我同佢都返左去學校幫手
- {% n/ g1 @0 ~4 T% u1 T* o. I個日我地搞到8點幾先搞完
' m  r* F( i: `, ^6 m學校個時系争返好少人
/ ?1 g+ x' R4 z, r6 I" N0 X# h6 t
跟住佢無LALA問我系咪好想做女仔4 T6 U6 g4 X9 a- r- T$ A" r
我就答系,跟住佢就拉左我入女厠到
: q" t- d) x5 z. }" s$ m(因為個時系夜晚,吾驚比人發現XD)0 J9 x8 r8 I/ h0 Q" H4 c5 i
跟住佢拉左我入其中一格厠格到; B5 z9 e8 w1 a1 i" j/ l5 B5 v
9 p, Y: r4 i* n* ~
到最後我地緊系無做啲成人野XD
+ V4 Y# _6 f+ \& L3 k% H, I不過佢當時竟然叫我坐系個厠所上面: {: r5 o! F5 d& y4 A( J8 y/ j
話教我點用女仔方法去厠所
# m9 j* {! B* f跟住佢又無LALA除褲(佢果時着PE服), L8 o- P7 c" o3 e0 L
話教我用女仔方法自慰(果時我將我下面"收埋"左,所以下面好似女仔甘)
7 [% ^  u1 y% ^* T# O# J0 C# }- Q/ F1 Z3 g' C2 S* A
依家諗返起真系幾爽下XD+ o( H% R2 s; M: j/ Q4 ^
純粹分享下小妹GE經歷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁之後仲有冇一齊share做女仔既心得?6 J$ M/ z: l* G7 E
大家之後見面有冇尷尬?

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 21:48 發表   
6 ?. A& g7 L4 a) k$ }- i# b. i話説小妹仲系學生泥$ d$ O; Q) r+ M6 V( b# M4 C
本身亦好想做女仔
( P8 r& c" I4 \$ R9 X而小妹身邊有個都幾fd GE女同學3 i* x, Y  j  h; `) |/ |
呢位同學亦都知我想做女仔
8 \& [8 b- I& L2 q& j佢有時甚至會教我點樣女仔啲
$ z) ?9 _5 ~, i
6 @8 m7 H& X4 e$ ~% w# p; `就系前日,因為學校果到有活動要搞
# k: F1 O3 I4 Y1 ~我同佢都返左去學校幫手
; ~+ y; [# d5 G! b7 e個日我 ...
/ W  b7 K7 a$ T* c/ s8 i7 Y/ s
! a9 h9 n, R7 X話時話, 妳個女同學都幾豪放下WOR....

Any more details~quite interesting!!!

睇落去有啲似咸故...係咪男人啲幻想咋...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘻嘻! Vickie反而想知妳當時有無反應?$ e0 l) a6 @) p3 `7 ]$ N& ]/ c$ r" L
有的話妳位同學又有咩反應呢?

當時我諗到諗吾到...
; P3 n/ |& T$ ?- Q6 u  ~, ~. L* s但全個過程都系真GE, T) i; n2 i" u' U. X9 r
之後我地都系甘好朋友XD

點解你收埋左弟弟既??
) a1 z+ ?$ t  ~: I6 c; B; m教自慰~?!佢有無示範~~

引用:
原帖由 Joe 於 2013-7-14 22:48 發表   - K2 M. l7 w' g) ]
點解你收埋左弟弟既??
$ S  H/ k) O/ L8 _7 @* T) d4 ~* `教自慰~?!佢有無示範~~
9 y  e7 M0 W% E; E( @* \
小妹平日出街都會收埋下面
, o! L) R  H. _3 H心理上舒服啲~; s4 m$ Y* ]) V$ J
佢當時有示範

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   + b/ t$ T! |6 @) ^7 D6 q
$ ]8 x! [  A( l$ K
: u) L5 z' [( K0 W4 |心理上舒服啲~9 o% M- d, A- q3 g3 o! j3 J
佢當時有示範
. |' `3 Q$ v' [" R4 |: h% J# V6 D% B+ `" N
有趣有趣!!!!!8 m1 {6 j- g8 b! F  O
佢做完到你~?有無多D野講者~~哈哈

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:46 發表   
, m' E- p/ x, M! R當時我諗到諗吾到...( H3 }" X5 t; a9 B5 n; u
但全個過程都系真GE
' w1 \- z% \6 H- l; b5 l  V7 I之後我地都系甘好朋友XD
. \) C; r2 {! C% X5 H

: W+ ?2 V( `8 ~( ?5 Athen next step she may teach you how to dress up as female. - `) E- g/ O! O/ g4 X

有個咁正既女同學就好啦9 z7 \  o+ p  L5 r
可以一齊做姐妹, 一齊出街扮靚, 有咩請教佢& P0 M4 D* ~$ Q$ J  i  @" k4 D: m

0 C( n8 ^7 Y2 o! _- g; B+ a最重要一齊搵食

3 E; u- L) V# n1 M! _
呵呵

嘩~~~吾係掛~~~~~

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   + J$ H" C$ y" h+ Y; i( X; {. [
  I1 F/ A2 K8 z: i' e
7 i: n7 h4 y$ `5 h! A心理上舒服啲~5 t$ A& x" R2 J1 ?- r8 ^% ]: f+ c
佢當時有示範
" s4 \4 S  y9 ~% C
3 I1 [  v* U* d+ W9 F$ D
有無得詳細講下佢點樣示範??

你就好啦,有咁好嘅女同學

引用:
原帖由 pikachu668 於 2013-7-15 10:11 發表   & G& F  c- \; ^' B- h
2 r% L2 K+ J6 l6 K6 i& C! B! X

1 l) c- E, _5 I/ Z/ A; A3 w7 `有無得詳細講下佢點樣示範??
, L, b( U' x0 J9 \) L& k
佢果陣教小妹點捽下面 $ u9 l4 N; e: b, q: ~: h& u3 q
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-15 18:32 發表   
0 d1 T0 y" {  ^$ n7 P
- z9 c6 e. e# i3 O! @4 T: ]佢果陣教小妹點捽下面
( I" E8 u8 m4 B3 b  t1 h1 K5 \小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD
' x8 r5 w$ b2 M
- c/ s: |7 J$ T5 z
隔住底褲??

佢有無趁機高潮XDD

太像是一個虛構出來的故事了…

最近訪問的版塊