嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走., P' K2 H. L+ b5 b
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   
) Z9 V+ o; t# u4 r8 h2 A3 B% S真係好, 禁就好好享受呢段時間.
' ^+ D- e3 B3 m' E) s0 l7 Q' [緊系啦!+ A$ M9 [: k& d/ n( E; u3 a9 L5 q
諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   
0 R) w1 z# A( H( |# Z8 J* w) U呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.3 N5 l: K: v5 E, P
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
4 ~8 w! S: `9 |
5 M+ d8 x; i8 `# q7 C; b
記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,' c. i7 p( p. s, N) D8 j
有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服 $ c7 N/ z" R' x4 n$ J" t3 ]
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
7 S: ]9 H; w' p$ ^. U: [. v7 r# A/ Q9 p- R
' @" P! ?# U0 Z4 ~: X7 j
記得著底裙同內衣
# f" _# J* b6 n無呀!: M% t! |& P2 b* M, ^
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   
: X/ b8 }  I0 j* c. R! ~/ Q羨慕>___>!~
8 q4 D  c6 [( Y$ D5 j! p我都想呀-口-
7 p6 c3 H% t  `+ D& b
想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   9 t# {2 r4 h, @2 `+ f6 R
我之前最多都係兩三日咋,
) n: g* G0 t/ R% m有十四日真係點玩都得~
  V7 ^  B; \" M! F0 x& v系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   
4 U# V) o# y! s) w14款不同的校服 * _9 j+ O7 e. }9 i
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
3 T2 J" L$ Y) P8 T- l: V/ W1 O
緊唔會走出走廊啦!/ D; J" Z; e  E1 V8 C7 f% V
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   # ~9 r/ S  i3 P0 [; v
8 T, `* F& V% X  K/ [
緊唔會走出走廊啦!. o+ `  p. E) x
萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
$ S, U8 _% p" D0 w7 z9 J6 {

% k! {' F* t- O9 }. `如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   - R2 e0 U6 V& p! G( s6 [
9 P8 t7 j3 c- {, I$ x

" c1 r' E0 f5 \  l2 A如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
8 P' A8 e, g! ]9 q5 a' ?% m好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   ) ]) I1 h  z; T! a
我之前最多都係兩三日咋,
, B" e+ U  \" B$ X6 m/ P$ L有十四日真係點玩都得~
4 g' N# B, Q: B. W2 ?1 z
, p% w# }- _% G% |7 o4 v% _3 G- P* L; j7 I: K% g+ K1 R9 X
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   
+ u0 y* s; J% E( a% R& [2 Z* R$ G

% G& e! Z: f) H, _, A/ G) Y. l% D$ {, [& R9 p
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
3 D# d4 {% p" u; i5 }3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   
3 M4 \) N) g3 J2 t& |
  T* L# Q3 Y. _8 f' p' B無呀!
) Y- a8 Z) R6 q* g7 s0 _而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
: w! [) B% o# i% C& L& r$ ]; z
! K2 O- E8 d& G5 X& O% _" e著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   
8 r/ L; r1 K* B" |& P  {# F好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
/ L) p* H* j- x& ~/ H/ g; l( V無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   
, `3 B( g2 s5 E7 U8 [3 ~( J* [: G3 F( b4 ^
6 l2 A2 Q0 \; O! H
著埋吊帶/背心底裙仲正
8 y. [, q" r" D) ]$ P
呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

最近訪問的版塊