嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
* s8 F: |& n  R: z( Q) D5 l$ z* L; ~$ i0 y& Q
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;. |) l$ a5 w4 D, Z- p  ~* B
( K  K( l8 M4 w- ~/ s5 n
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, 6 B. U, X( o0 f8 s$ \
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲, ; [& G0 e5 V- L% @; u: F, y8 n
次次打一陣, 就忍唔住要射
/ t' ?/ G7 l& h/ W) @! q. u) `* O  C/ U& v
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
. Z4 Z+ d3 g$ ~8 K3 s# w我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
# [, v* {8 T+ T% {/ z+ T5 N有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
$ ^. i0 l- W( a1 v- @hello 你好2 g2 Z7 V. f, G! y
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
. S# n/ \+ [' y) ?$ r  ~有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
; W& w) {& P) a  f) s咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   
& O4 T6 O, H: t6 s& w9 Z+ h) c我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
% v% O7 ]; d' V* B7 O
C兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教
) Q+ u4 f8 Z  m仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   * `& L( F7 c( o0 X) F2 L
你點樣有手鐐同腳鐐?
( n. d. f. Z6 \$ `; {5 W
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. 1 i: A* I) q7 k4 i5 y

$ j  H" E" V2 J3 a7 eE家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , # C8 n7 t; r  _6 d, f2 d, u$ Q
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

: u  |5 V$ v7 J: f, g2 |2 V+ I" P
5 G0 g' w4 \" S- ^2 }4 s我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒! c! `0 o9 [# k+ i3 S6 {+ K
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死' M: b. O& G6 ]) V, }- n
6 B/ v9 [0 o9 u' F; d' l4 `
有冇姐妹想震下& a" _: M2 Z9 ^7 C. k& m! K/ t6 I

2 |0 ^* U* K7 M[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow7 d& n+ [9 ?0 E2 M9 Q& I$ P4 ~" f: k
Three eggs in one time
( d) M: N! C3 f1 p; B& e2 CI 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   # t# C  ~$ [! i0 ?5 j
7 N. R9 B/ n" i0 H; N
咁邊個幫你打先?
$ }8 G4 i: B0 Z邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   1 v0 u6 [9 K: H  D7 R

1 z! O* n0 ?: P1 R# a- e
* w; A5 {! M* w* Y% X0 W我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
: Z" h: G8 I  E一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
* z  x) }7 M, {% Z7 ]. S( F' }% {- ?8 |! V! F- J2 ]
有冇姐妹想震下
3 D: T3 {% g" C: E! F. k, s
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   
1 q8 a2 w3 R4 l" d7 X% ?" h% Y. a4 J$ z! d. h5 N
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
1 v3 R; h% X2 V. A4 M0 z" T' J
用人手摸或掃lin係hi D既1 x3 O) U  }* Z6 Y% Z3 f8 r( D# v

# ?0 L: }" }. R6 k- H+ I0 J2 b& @4 d我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。
. F8 p# n. `4 w- @2 F# C* k8 V事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。
  B. L5 N0 G% ~; q: e
: G  t3 {. ^/ t( g8 j這樣玩荒淫無比!!3 d# ]) ^8 F) i

8 M: b+ i. S, T# w+ I[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   3 o' O; o) Z3 }" `! Q# m  z; ^- H( [
我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.& l5 v# [( K0 A9 d% L+ |
. N; r+ L$ V, Q. I
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;' \( }4 d' @3 ~; E) @& Y
3 ~7 n) ^) }$ L% ?/ V( f
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
/ {; ~  n& h4 s( B# i
0 E0 u# Y0 `0 {1 d& b7 I我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,7 t% f3 ?2 ~& Q# K1 I& M
以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
/ u/ K# o+ p# @1 whello 你好$ s# I2 W& H- c, N
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服+ H% L5 C8 ]) J; N7 b) `
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
3 m8 H$ r) _8 C. u* V
我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??

最近訪問的版塊