嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
/ r5 L0 r' q% s! }1 i用來射都抵呀
# R. N1 C- W0 v( t3 [: `: e$ _/ r1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵
( t/ s9 e' g: e& X. D
& d+ |% [7 J& k3 V8 y[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯5 S5 [; A3 E% R; _
有oL 味道

好靚喎! 又平- t2 V3 _& }( O' h; o
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
' j7 e( [  w, {4 L9 k好看呀⋯⋯7 c6 B8 i( h, v7 C2 w3 {& R
有oL 味道
$ u% E: M$ x$ [# P# {# D
係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   
0 V$ r9 I6 Q+ c6 c, z- ^: H- m好靚喎! 又平+ u! b8 {' V! s$ ]" Y+ A: c
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
2 g/ r! c- m! O& B8 d
我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   " S' J, \  z& E+ _
修腰款式好靚
/ z3 ^) T" L7 ^) p, e% Z  Q. V0 n係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰& c6 n8 N; a. Y' q$ L( |

1 l, L) A1 G: ?, T( ~好靚
$ E2 s- B0 g& Z
4 Y2 ?) s& _2 t) ?1 W- y& S(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
" b" T( L" b; i( @6 y7 |* @5 N; P) i2 u& ]- s4 I: {# g
- k' W# h9 s  C) R
+ U) V  E7 Y3 E. _5 d9 C8 g
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   
( \/ B* v6 X1 k% ]0 \
6 d2 B1 |- I+ O8 g( ?; W1 |係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   * u) T  b) L# {
上圍大,收腰
2 @( i. w1 f) H/ ]8 \8 E. e' {# n/ [/ d1 d& J7 f- H6 }) j
好靚
- I: ~% A* w  [& m& m* Y4 k9 H
$ A6 s0 q) x; F: J(*^o^*)
5 i* i# n# `1 `: I6 e/ `6 b, j) U
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   * ?$ m0 O9 I: P% _4 b/ U, k2 w
我要加加大或加加加大先著到: P* F$ z( j. S5 K
) z4 O+ I& Q2 ]: `
/ ]1 P* D& a+ Z# ?% J$ _
4 ]1 T& g- V& P
. Q% n7 ~" E! F+ M5 R如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   ; C* `/ M# A, F. L) v' p
等開箱文,好平,質料點?
) X- A1 Q, L4 i: _; i6 {; |賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
+ X" Y7 m* ]+ m: w! L. ]5 F1 Q- Y
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
$ E3 z& [  a  k
$ W) h' I0 K/ F+ r0 K& M& N) X
最好,
. C' P/ Z6 f9 N% m2 w. L0 C; |4 ^7 @8 c
穿上身要 舒服
& p: t& F8 j6 ~1 F- j2 R% X
- O' Q# F0 u* J+ N(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   ( H% s# k5 T6 r: o2 x) K
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
1 _: O/ D, X! j4 }/ t3 g上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   % L( ^) d! e9 [# X6 a
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
: _3 u: Y0 l$ l我幫襯呢間是統一價錢