嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
# B9 K; K' k$ A# u  t6 C1 |5 ~我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
5 B- M! {- X. p& f% O" H, H2 I男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
- L  z: F7 z" k) t6 H( u嘩!
. l- @2 G5 v8 R: Mching你好利害吓喎.
* {0 @8 r; v* e' N+ J7 w* B有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   7 Q( e; d9 o9 o% ^9 ^
03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
7 `5 u3 J3 x7 l4 ?9 g
我都好想呀!
% g8 N; `7 h& k8 |& ~/ a! Y! C不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   
. v- A5 G8 r6 m3 P& P( H- V如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
  S" [( |: H" Y' w! c) [; V
唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   8 t; ~+ \$ O# Q, ^- k. v9 b$ |. \; h

5 p! V/ o' n. w# a7 ?我都好想呀!
+ T! I4 M$ u7 o# T不過真係唔夠膽囉!
8 Z0 I4 P( |) x2 t

7 k6 H3 F! ^7 d# k+ S  C而家唔會再扮學生出街啦0 u2 Q0 Q% P: Y# L7 m- i' k
最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   0 p4 ^1 A( u; A. R6 ]# g  }

0 i6 |& ]0 {5 r8 {6 {. `' y2 K1 d& {- i: \5 s4 q
而家唔會再扮學生出街啦
2 c# w. `0 O6 c6 D最多出到街係公廁換女裝衫
6 ^# H& @/ F5 q7 @. e入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   + N  U9 N- P1 p; J( T3 ?
+ `( D4 [$ h- W# \5 d
入男廁定女廁先?
" |% Y5 ~' I3 t- b! N

3 M8 M' {# \, K7 f. @; M男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   
) c6 f2 I3 R8 ?( B0 _( b1 ?* w7 v
) `6 q9 H; G4 k7 M, ]$ ~6 a7 Z; S2 q! T, e
男女都唔係
* k" u. P0 t( T
唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   ' C" X9 I- A3 _9 D0 n- t" D
我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
& J  n) m4 F/ r1 N9 E! p

4 ^7 S+ U) Z% o& J. n+ G4 c5 W夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
0 p# D% N* x4 s我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位5 F/ G7 }% B. K$ g) L
男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
6 W# ]3 P" _9 n) R4 h9 V0 c+ k; Z% i/ Y7 _
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   * [% c2 J# a+ Y
% B- L; L3 p8 r! T+ U
6 B5 Z! w  d7 `7 b6 v: [) S3 [6 v: ?
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
4 ?- t+ h+ K: l- d
認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   : e( c- S2 X" |, X7 ^

% `+ `! Z7 [) R9 [, L6 ]! t/ M6 X+ ?+ E
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
" P0 k+ }! B3 h- b! F6 o夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   6 q: T5 k) u$ \- S: c
5 x$ N2 _: N8 R. n4 e

2 J$ [' t& l/ w( I4 ?/ q, x: m3 H晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
/ S( V; K  N7 u" Q
我有兩套婚紗: z) F+ z" V, j" D0 g- a& }
好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   . q: u  u* ]. a) C+ z

% U0 p. n3 J3 S6 \1 M  E夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
: p  p' o% ?# N( f7 ~1 f

( _! k; K" Y$ Q/ t' M6 |十點前校上面正常仲有學生未返屋企, z9 c+ p6 j: a6 n. ~# O
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意