嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   - j2 [$ s1 z) }- S" C4 w$ W) o1 A

5 s4 ~2 o+ x, T  S6 f" ~其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三8 w  v7 |  R' I3 q: ]; X
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
( \( Z; d4 h5 m. v; ?3 R! |' [7 G8 D& \4 \: s. B6 |6 b& I
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   9 E  h8 T+ J; f0 T8 g) _

5 t4 v2 ?, U( [3 B. E其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
- S- K/ v4 G# [- O$ Z5 k( t0 C女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
' {7 r5 @6 F" o1 a/ c/ n你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
5 d& a; ]: C1 d- o  j6 ]5 e0 c: v( i
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
0 [. P6 Q% b. d4 Y* a我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
/ D3 c: V* g: ~! c我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
( W& Z3 O% u+ f( B. Z. gBetter wash it now!!!
2 J8 n5 X. I6 ?/ F昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   7 x4 K( H3 b: E* t% b& ^
! \: @0 ]" Y% b% Y3 F! s
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞! c+ Q" X& g6 N/ o
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
$ T# J5 ^2 W8 c6 n3 `/ p嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
3 `* o: ?" \9 `* g8 G& h是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
; C; o  `1 u9 ^
; w. H2 S) Q( B2 I& Q% a3 O2 w# i0 \) S: I嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?0 s8 }& h4 ^0 W* d3 S
是的話用app縮細一啲就可以了。
0 v" B+ q1 T( A% q1 o7 ~, n我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   
$ Z7 J+ ^- e: d& I* U) g8 J2 g3 ^
: w( J, v0 t# J7 }: i% z' L9 g我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
& S) |( G& h, ~1 f
相片size大約900幾 x 500幾3 l6 z! s* Q- ]: h( y
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   0 x$ l. s, [; T  C7 R
0 c4 `' D" R0 ]& k  G" t0 o8 _  G5 t
相片size大約900幾 x 500幾9 n2 n- Q  @- U, r
我是用images easy resizer
+ i* A- k1 h( W6 c你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
: ^* @- j- h: f8 a/ M1 M! o4 ^* ^1 y. m! o( w3 w* Z' m8 p
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
; d) h9 ?2 r1 O8 Z) N我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
' c* q, o- ]% G, ~有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   9 `* Q' H; @4 t5 Q- x: f
* X  M9 \+ K8 ^
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,- y6 N: m* |! Q$ ^2 G$ S8 \
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
" I, p1 A  K5 ^) _( t0 |$ z Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
1 Y9 N- K" x% I" E, I, A/ s3 @  |2 t1 @4 c' |$ T4 L6 Q
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
/ @' G$ J$ B- A5 X. l% t& ?
唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
/ I9 }1 O# G: {0 n" O% K) v' p. v7 H9 v2 J
6 E3 [8 @! A1 t& Y5 m+ P% ~2 I我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
1 R( f$ B  \1 v8 G0 S我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
6 L6 r# U* P- X" |- K# s. K( ~
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
* s! _7 X  ~+ z我會唔捨得整污糟d 校裙
: `( p8 x  a7 [, ~; F  l" k
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
, e8 F% o% R" P4 E  Z6 qyou are so lucky with a nice gf
9 Y  b! k) s# C" f: t# V% r Thank you

咁刺激