嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身校裙打飛機似乎沒有短裙校服有感覺

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:17 發表   
  A2 k0 J0 {" s5 g1 ^( }# {7 ]' V) k& L3 z4 ?
哦!
1 u' p/ b5 P3 J( t* e; h+ v不過唔著底介更加爽
, w7 \  W& H( x& m7 J& a8 K  a2 I( Q( O+ F4 Y' I/ s6 p
甘會有野拱起
1 |0 w: ?' G" N7 E4 X3 u所以我會壓底JJ再著under

唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 20:36 發表   
0 v$ C- t; |$ U% L2 j$ v" A2 q唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
1 U( w( _2 E8 N) \* R: A- t: f2 m8 i! ^
; A& L$ p7 J# l" `
甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-24 20:36 發表   , u8 Q8 T8 E6 P: d) V1 L
唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
, @  S2 }5 f6 p, Z- Q( L; f3 g8 ~
你頭像這件校裙好鬼短,好正

多數都係百摺裙,唔係好覺..........
- H0 X% {. k3 `" m% c
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 24-3-2014 20:48 發表   4 M; W2 Y) l7 d$ U7 y7 R( u4 o

/ Q$ {( ]/ F4 m0 G6 _, I# H  ~" }( x: y$ w, b
甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 21:14 發表   & h+ \" K. v9 ~- w
多數都係百摺裙,唔係好覺..........
. ?3 M( F7 T5 W( g9 O
) T; P8 D1 w( F- _: w: P! e# Y9 o8 \8 i, n
我自己角得冬季校服更容易隱藏JJ
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

兩種都沒有感覺

用校裙打有點變態

兩者都可以。一定要夏季
hi hello

打完要洗好麻煩

Why not both?

連身要穿到成個學生妹先正,有齊打底

最近訪問的版塊