嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現實CD就好易。
$ v, [% @1 {6 ]- ?0 j4 ^要發夢,夢中發現自己係CD緊就好難。
: I( d- Q7 A  t/ p( ?" B但係,終於發左個CD夢而醒返成日重記得!3 j. d( m7 y/ _

6 V( x3 B+ v1 o0 m2 _9 d$ B" S" s可能瞓覺之前睇緊自己新拍d CD相吧。$ ?; t# w; T: a9 K1 D
夢入面,我居然同一班姊妹一齊CD緊,應該係同人一大班一齊屋企CD開Party 吧。' }3 c7 I6 {, L( f5 ?5 I
夢中感覺係…嘩,終於同其他CD同好一齊見面。少少驚喜、又驚又喜。
9 d) y3 d  ^3 Y' a+ r之後可能瞓覺之前睇香港一段情色xx新聞。& \- K! M+ x% k9 R5 @3 H2 o
夢入面Party見有一男一女xx緊…
) g! b4 p- q6 j0 K. AWow…但夢入面既我好似見怪不怪咁,
6 D4 ~+ Z0 t; W) n1 N# p$ M
5 T# e8 P4 u3 r根住呢…只記得根住係夢入面醒左(但重係夢入面),而驚覺其他CD都好似突然瞓緊/剛剛瞓醒。; {0 b3 K9 v& x
之後突然覺得…大件事喇,點解我唔記得party之後發生咩事既,係咪我地全部比人XX左!?& L4 v- j! [8 ]# `2 Q" _
) Z! `$ y" [( {8 A

5 A$ j- e: z) w完…; `. t( E  Y0 L) ?6 c, @/ g0 P

' Y) A9 c" R, J- H) T( E4 V, c之後…就現實中真係醒左.!1 u% X; a- T. w

覺得好的就按一下感謝吧~~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳第一次夢到自己cd?

可能是每天晚上總會穿

好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )

發呢種夢真係又驚又喜
3 u& U) u$ Y* q; w2 j
# _9 ^% _  t) F  I: z我試過發夢自己變左女仔,仲M到
- ?% x) p. Z' C6 c* |& T一醒,真係濕左!

引用:
原帖由 denisews1018 於 2022-6-9 21:15 發表   
& }) t+ T( B1 t. R! t, m妳第一次夢到自己cd?
1 y; Z" U) q3 H: A8 ?
( y; F  i* {# s1 o* l
係呀,第一次。
! I2 \4 i8 E- B$ W- o. d
: W$ E) w- N6 H( R! ?
引用:
原帖由 okmijn 於 2022-6-9 23:39 發表   
* G, f: L( z" V: q6 u' N: b  ]可能是每天晚上總會穿
  C" W' J4 Q; \( O+ \
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。% K+ d% Q' ^1 u5 d# I

7 B" C0 i8 x: a: i4 `4 {
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-6-9 23:41 發表   5 t. r7 h  W; C' u2 w  R
好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )
9 @% q, d4 P8 o- q
睇黎係啦,今日磅自己輕左!- m4 K- c! r; R, D+ x+ p5 l

0 v8 I' X# A! R. r
引用:
原帖由 1677 於 2022-6-10 03:24 發表   
) u! P+ ~) l6 y" J/ T# z發呢種夢真係又驚又喜
% B9 I2 z' p- d8 }: |7 D" G% d) F" z! D+ [$ Y' X# m! V$ t5 P
我試過發夢自己變左女仔,仲M到
8 v$ n3 ]/ j6 e9 N" k" R一醒,真係濕左!
9 M5 i& z3 B+ X嘩,要夢到M到重難。
$ c4 A! l, `4 Z2 G6 r3 O
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-6-10 09:08 發表   9 |+ q8 c0 E: `9 O% }# J
你就好啦, 可以發D 咁享受
5 b' e$ }! D2 b6 U- z$ a. {
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。8 G1 Q: ^9 A; \3 `$ y

" U- l4 d; I  N7 H[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-6-10 10:06 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-10 10:05 發表   ' q6 ?" ?( V8 b! o( i1 k

! J/ H* G9 i) N
1 m; G, Y1 L9 D  o3 H4 x係呀,第一次。
$ h- z& }1 I( T3 m* _
0 X+ ?/ \0 Y, C5 y* l- Z7 h; u; j1 y5 @8 [1 U, V6 m
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。2 A3 x" s, H0 Z1 N! u6 [8 ]

+ o+ W8 M5 `$ t. B# Z4 a$ R" J4 _! M
) `5 ?  D9 U- P# b$ Q" h睇黎係啦,今日磅自己輕左!- X& |- b5 ?% g. L  ]/ ^& A* q. X
8 J9 f+ x  Z3 _) ~9 o; t+ ?
- m  t& `* p: L* h- t
嘩,要夢到M到重難。7 Q5 H+ @5 C4 c

" |: j, r0 m7 O7 u+ G我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
. y& f1 W2 E# f: W(你的cd夢好開心噢 )9 q% R% m2 D+ P3 L/ K. v' |$ b

, E8 B# v  H6 [
) v. [4 j- _8 e  Y- Z我也發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是出不到外面的!$ H8 f: N# f" y
% }6 o8 ?, l3 X" b2 o" K4 r
跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )

發完夢就現實中辦一次