嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   . m" Q) Q* p+ \% d. R
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
3 G0 B  f2 U4 W: f  {
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
: R- @0 [% G8 B* \9 e# y! i& _  G1 ]' X8 U. }7 J- w" I
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
0 O% Q, k8 u$ x0 K/ r1 F4 |8 b# t
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
# c* X' a3 o9 I有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
6 J& J: _9 |7 H1 ~& m; \9 k; }4 c$ e
8 v- o6 s( {* {. |

3 R. M2 ~" {( R9 M7 T' V3 \( a8 ?我分享一下我自己啦  \( v- r" M. F# O( ]! h+ B3 Y
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性" H* Y2 h8 E% f
著女裝其實係一個做返自己的感覺
8 f# `# }+ @* B亦因為我覺得我係一名女性) s# Z, L$ @* w0 z: i& r/ X
我從來不享受使用自己的JJ4 d; V, y3 h1 W2 X7 j
反而對被插入,細個係有極大幻想7 Z* c( Z8 x2 X
" C1 D7 @1 [5 O$ }
到大左少少
8 b7 D2 i# }; M! j7 q1 q8 J有幾年係全天候女裝的3 I4 I3 y0 S- j8 S: ?9 e' |
亦有幸試到被插入的感覺3 p8 o% p& ]3 i, T# E
係high ,非常enjoyable,好滿足
4 ?0 V. J- F6 O4 v9 v0 K亦完全滿足到我做返自己的感覺7 S! d( t1 d& X1 Q+ W% d
$ t, x! u1 e. O. k
% W6 T& O4 V$ A& B) ?6 B

8 Y# s  M% f1 A, y
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
3 D7 T6 l6 d' @只嘗過用假的去弄,感覺很好。
# }5 ^# ?4 A; \  r& b) s& ?不過很想試真的∼
2 o( T" I$ Q2 \5 B7 P. ^. _8 f* x" f6 e( o+ M! t( l0 z. x$ D
當冇真野的時候
( J) V& \$ y& }2 u& I) a我都會用假的
# I" |* `8 f/ I. a- {% z* `2 ]: ^' f+ Q9 U5 M4 h$ ~' ~8 h$ [4 |
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
9 r" B% S' w# G, a* s, U: D其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
( y- C0 f  r+ E) |
* t$ N8 _( f% E  z1 s
我唔覺得會有呢個問題( l# V2 ^, A  v$ d- W
至少我到現在都唔會有呢個問題
& X0 L  T) }# O4 A( k2 r9 Y3 ^- `/ `
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   1 G, f7 ?  l( F$ }: U1 K7 E8 n# }

@/ r. T6 ~9 i6 h0 p+ B估計看粗度和進行時間吧?
2 d" @- n+ Y& l5 F: ?# h2 z) W粗的話會把後面擴張∼
1 J. i# I( S& M; a' y$ u4 @
0 {  t. v: |# {% T) y: c. G% g5 _9 V3 P1 z; [2 @2 O# c
都唔係的
2 Y' Y0 I9 [* H; e雖然講唔上好專業
/ D- q1 F: i7 q但粗大的長時間的也試不少
8 A& u, ?& H2 S# r9 Z$ ~  d至少我到現在都唔會有呢個問題
( a* q6 C3 D5 Q6 U(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... ); ^5 W! e# \7 J+ v0 k2 p# F
9 h: I1 P, X; u. y
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
% D, x; j4 H  [  J; _+ u+ f% g% _# ~5 M' D. l4 c) \

% t% N1 J. r/ {; j9 P$ N
: Z  m3 n/ H% Y4 F0 v
' D: {0 `" i" C" o我分享一下我自己啦) v5 R6 R7 O" L8 `9 R- G& e
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
" s) P+ R% M' _, c著女裝其實係一個做返自己的感覺' S) n8 j8 a+ G! T, ?- Q! ^
亦因為我覺得我係一名女性3 g( N$ J9 @, I/ E5 e( o2 \% C
我從來不享受使用自己的JJ! I; y; A, }6 [/ U" J
反而對被插入,細個係有極大幻想9 G2 u" H1 z9 H- \- W- ]
9 f9 q+ V5 m6 Z+ X6 m; f/ s
到大左少少1 ]4 s) q1 Y- \% A$ Y2 ?" Q+ f
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   : ~, {" H: T1 H5 ]. E' [
) V# N- N( i; N% m

" e% h) `, i, P9 t& X. ~
9 z$ I, x; U. n% }; _9 @& A
0 j6 N9 ]0 W- S9 t+ f* `我分享一下我自己啦" v+ i. l" p. t
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
$ C& N( J1 m+ A* F' Z' r9 R' E' U著女裝其實係一個做返自己的感覺
2 _* S0 k) b6 E7 u" q) W( n7 g亦因為我覺得我係一名女性# y9 N) F! h! t0 U% C8 i) ?3 B, {
我從來不享受使用自己的JJ2 \4 n; D1 o. E$ n8 S
反而對被插入,細個係有極大幻想
9 [: [4 {4 I) c5 p
1 w8 R4 R  F7 z5 ^* p$ R1 C到大左少少
' {- ^6 ?; Y) d# U. s' c有幾 ...
2 R4 Q% N% G! F/ n5 e
愈講愈想試

我試過用假撚插自己
: J  k& }" Z7 y1 S( c7 p無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   4 a2 P: R# v# ]- W
我試過用假撚插自己
, a$ G: P' r! n無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過5 ]* `5 P9 r9 A$ w0 B  L
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   3 d  y3 O+ \# C5 p
用過假的,真的沒試過
* }6 j5 ~5 h# A! m( r. l; ^/ \頂到前列腺就會舒服
- e2 ^& {# {5 g! M. A好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
& b. D, o# L0 N3 W' ]$ i當初我都唔敢試,痛到插唔入: q# o; O* f2 C4 j; Y' N
而家越玩越舒服5 o9 n5 Z9 Z! N
其實後面無咁易插鬆
8 w. g2 m9 @* j: e4 F8 Y2 P除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   # `, _) V% `; I& I0 l

0 ~+ K, Z& |6 U8 q4 y好想試下被插同被口爆係點♡
5 o( p6 r( j7 z" E2 }, K! Z我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   / G9 a( U- s! f1 \6 b3 e
我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
7 F; A! H5 M$ C; I2 |( H' q

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
" ^: n' N. f3 D5 e/ s) s% p但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel

最近訪問的版塊