嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )8 [3 d' |9 Y3 D$ @7 G3 a
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起2 S$ F, r6 q6 o
但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
# g+ [% p9 V4 {寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味5 \0 O2 l* @2 \9 u% W. C/ B" A
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ4 H9 j8 l" {3 W6 M
睇圖最實際,以下歡迎討論" p. X7 A! U) U2 L: B

1 h8 V$ b( e) j6 z5 F( U9 P[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了. u, I* I5 f& b: g1 c3 i3 w

9 D* W( ]( E& q# C[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   ; Z' v* `" A! `, u7 F7 s& j. A
有無瀨尿落去???
! l5 w% I1 H7 U; Y0 S* D: ]  M
無!
" V! M' E' a( G7 L1 J  z我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
' d: O8 i4 ^: g0 u$ k" T  l平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去. x+ A- P# A! c/ G  [2 P
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   4 U6 F* Z2 k2 w
可不可以一次購買不要買八次....
3 S9 y8 I( k7 C7 o9 F唔好意思,我都唔想# \" D1 x! ^: L3 \3 q- Z
我用唔到[free][/free]呢組html碼
7 c0 f, D% B6 d/ [9 ?8 I5 H: i6 J被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
/ H# E" S) j$ M8 q出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
7 G" l/ [5 E; O( ^3 \3 Q7 K0 M

8 e+ S5 n2 Q, J' Z( R# e這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   9 I1 `7 _9 z% ]
8 t7 L* H& r+ d) c( ]% I

4 C4 G6 k' X7 f2 _這個我很有同感.
# w8 {) u2 c- l/ c之後做完野去廁所放水+ R$ `  X" g" q. M4 K7 b" _
條JJ一攞出來就有考珀液流出來
3 O) G6 b" H3 d& ?' h由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
$ Q: S( ^) }$ w3 }; |3 h8 Y4 |但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)8 O7 O) I+ h& B% T: ^
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
* \# Y" {: c# |我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
3 Q' B2 o. v" |( d( T我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少7 p- s% r" R9 P9 f* M
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺- t* E' p9 j& n' {2 S: f6 o
衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已. z4 T( s2 @, b! @" h! h" Y  P8 g
7 |' p2 t5 H5 W9 t7 P- k

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   / D# B6 H+ ^' T6 l2 }/ W; d

7 X2 c4 j$ K, i9 {0 Q9 {% d  E之後做完野去廁所放水
' |+ s% j4 B, E. O3 K條JJ一

加油
1 b, v- t3 u; L6 W3 }& K# Z照樣真的很舒服
" D- |' w/ n  n3 q但是這種內褲翅膀好貼嗎?" K# e$ j; g# ~2 z
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉6 J' s5 O1 M0 f- Q1 x" X! j; Y7 T
比較服貼股溝0 W; M8 }% R# m/ s* J
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
- N( S; B4 X% @8 n+ L" o加油! d& J8 L5 R* x- M: ?$ \
照樣真的很舒服
5 U9 _# P; w  k& \% z1 |- E但是這種內褲翅膀好貼嗎?
. Q! c# ^9 f. x( V我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
; x' }0 ~/ b1 d# |  Z* x, e  P比較服貼股溝6 e# B8 v4 f4 w: i+ d3 K0 [9 a% h
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
8 P9 Q: K4 n# Q& X, x, z1 v翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響* J. B2 M. b" A. j0 [& F' k/ f6 c6 ]
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
/ x4 X# V. X1 Q. W. R加油6 a2 G4 s5 x" l+ M' L4 z5 D: ]8 {
照樣真的很舒服6 X. q9 U8 s' @# F8 k7 Y; A- [8 `, L
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
; m5 Q( d$ `' M  `& [+ P* x我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉6 G" u; q! _: c- v0 B  }9 i* i2 D
比較服貼股溝
9 O! n! j- Q  z8 c看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
7 f2 ?! l2 [/ ^, J7 {8 R& @/ j% T7 Y: ]4 a, |
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
8 ]8 W/ `0 T* j) y但我會貼住訓!- m/ c" \$ d6 K' P4 G: o
第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   2 ?$ [' S+ t) E5 J6 `7 d9 I* @
我都系隔日用!1 q+ J4 a1 f; N' h! B
但我會貼住訓!6 Z9 n/ C6 N" ?
第二日换巾先射落M巾
& t$ E3 O0 \5 C+ t貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
- j, [# |. {6 y0 t- J9 \想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   
+ H8 Q& T* y! E) T+ ~) k2 e你目前在線上嗎?; b! u& i0 E+ @, }0 h
想聊聊
3 O. I7 [4 u. S! @- v你想聊什麼?

最近訪問的版塊