嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表     j6 q9 S! y1 ?( g# i5 H9 P4 S: o

! Q$ T7 h1 p" @9 s$ u( k% L9 d. a1 @
$ w4 O! \. K- C" l我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
& k! h5 u* `; Z6 C1 G# c  \
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
. }6 B% H6 ^( ~2 P* l( _) j  y/ o填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 + n+ N9 @& x4 T: u- R
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款# i2 r: o: Q6 n  r1 p. F
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 ) o9 g8 j1 p0 F- g" z" q2 v3 r
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒* y% k* Z# O+ G  r8 F

: G) c8 O$ w1 z! V5 S' K5 ?硅膠款彈下彈下真係好過引架 # s6 S# P; y8 I( e/ A, s5 F

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
/ d$ v! k6 f( Bhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
. H% \9 _7 W: m
; u" Y  }0 W: K8 L2 h! r% c/ H" Z這款o 唔ok?
7 i' j& t) s2 K! ?# Z- N' P
0 ~% e& _5 @) N: x/ o( z0 n8 u# zhttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
$ T9 W1 r+ K* R4 y, g
! _, y- q. x( h5 J

; ]! K* y1 d* a5 ]. w“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
2 [( ^% f! W% }( r! Z) |7 M
0 u: L+ k% x* Y5 M手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 + H& ?  [0 `- A' L  Y
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
" I4 o+ R8 C8 b/ ?出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油+ n3 H# d$ n7 z% Y8 V, Z
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
  ~' b) u2 O) X: h% D8 C* [厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
6 q4 Z7 y7 H9 M$ @: W0 \$ ^
2 u  Q5 x, Z) _! q, d9 c1 [
: D/ {0 W3 ^' E& X3 P  F$ E3 x, \9 d買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
* [/ @7 H2 M, ~% W" i4 S% G$ u5 _% R. u
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ' y& n( h$ S7 K6 x
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
- e7 {6 F2 }( @3 `) l* K$ H如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
9 R& K! D0 y  Z7 @5 P
  @' B, A# C! m- W2 D1 a' ]7 `. O; A3 f5 |* H4 `2 O
wow. 冷知識" q% t% b2 f! Q- a) \8 k( e* R

# l- [# j# b) v3 c1 A(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   2 ?' ?9 I0 b  \: }9 W* }" A) D

0 y( n" O  d: @( A, S) K! @真係好大真係好大真係好大   N( X5 S6 w4 J' o+ L6 w5 ~# L% w- V
大到漏出黎
( R: d5 I2 ~6 `& U) T/ {* n" A, X) M; g. \
似,兩個吹的波波,在心口。
7 l1 E! L. f" h; T0 Y" M: w! g: w9 h2 I% h  D+ @
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   . U  D8 U( E' Q+ q. G

! |9 A8 Z; G. F" }- y- T* a' `5 N2 b7 @0 g* X1 ?" }3 _( [( K3 L
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
7 ~& H# B5 i8 x! M9 _: G" E
6 Y! W: E! Q; P
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
9 c6 ^* c1 D  U; E* p. z
% y& V# O, J, N' O要身材,也是女性
% S1 r1 J# c3 s" m  |& V% x+ d5 {, A, a: ?/ q8 g) |3 [+ k+ Q
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
3 S' y8 N" v1 r: o. u9 L3 ^如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
( s" }% C1 h; c9 T8 c: H" V& e. ]! V0 z! A. e* X& k, C

- x1 H2 W* T) [& l0 l似,兩個吹的波波,在心口。
8 o+ E% c  M0 l7 v, R& R" e# R' g0 E+ s* q6 V5 _9 V
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 - E( v% n6 Y7 P- L' A/ E7 V

3 X. ?0 P, P( I0 L2 d7 C2 M- d. ^; k
* L/ z$ T+ T& X2 g& N/ I
- @. k- U% k7 ~% N0 `1 ^3 F) x4 B+ G) R6 Z0 W% Q1 c
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
0 ^$ g* d2 c( S4 U夏天會唔會好熱?
! ?7 }$ Y* p. U/ I) ?熱,好熱,真係好熱
% q  k" V" z( l! X冬天我都要開冷氣玩呀
9 R0 r7 C9 `& C  [8 o, |1 F, g% h( E8 u% W4 o/ p) y
7 g3 @2 q6 ~' b" X

, g3 R6 u. |, O% B+ L. {" b/ A
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
4 z. g' f7 p: U, H( V8 h好貴呀
+ `. G( o1 h  |. S+ A9 e
8 V: `+ A+ R; @+ ^; @4 M但係值得
+ l3 a* M- [$ Z! W7 \
6 e* {* N- p0 {/ O0 Z. Z4 `
8 x- h  W4 }& {& D: q5 n
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
% M( b* a$ s* x( X  w* L& t 應該好重
' y  {* d" u7 h+ X
戴左重左 5-6 KG) Y& n* x+ Z. D% o5 v7 A1 M' z

8 ~6 `7 j6 N: h! h, m
; e. B) z9 E" q) ~
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
' m) X7 b3 x* B) p7 O+ R至喜歡看你腿
3 d, c5 K8 H: s3 V# K如果我腿似你更妙
! l# I8 p7 A, `6 q/ p2 v6 w4 d

- ]% P) N0 l. a4 b我以後貼多D比你睇
; G# {2 R( ~( J( _" ]* |
' Y1 m3 [- E: N9 P. \; Z6 }[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
( O8 c& k, O! h! h% i我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
7 z  [& \; m+ D- c; i' Y5 {有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假- s, Q7 H( x1 e0 k' E2 `% N
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
* i9 ]7 b& }( l- v9 I% s如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   : D9 u* O# H, e1 m8 q8 x

0 ?% _! X, T7 N) h, ~/ f5 d有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假" y1 G- M) i6 p
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
6 X$ H) L% l+ t1 [, M
' _5 B7 |; z* ?8 E) \! _
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   1 ~' V0 H2 ]# f- W8 T
男友話我
. E  q( h5 W2 K8 s6 M6 X& {
2 T1 U6 t( {! h3 e8 ^& a仲有一個頭,未計,/ @3 q+ ?# S+ r: }: M3 {6 v7 T9 G
( O3 z8 G1 H3 s5 @
除非,已經⋯⋯3 B9 V) o1 g; I) b7 |$ D6 i. N* a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   8 \! R* L2 L+ r$ K
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
1 V9 V. f" i3 l* m% Y7 ]

" C+ e3 [: x5 z( Z) a1 ?上身又要,/ n7 h$ C  o( G5 W: Z
下身又加臀。
1 d; `) g" i4 P, Q5 Z% Z, w
  P! a: G! n% ]5 m9 @2 R會不會,好熱,好焗
" |$ ?3 K; r& G9 V$ y, R
+ o0 j  o: Y) K( S8 c7 F& a(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
- O& s* i; o  ?/ Q4 V
" ?+ m% u" ]1 l2 {( Y有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
+ g. F. F7 s7 g8 ~用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
2 s+ O/ U# G8 B

4 e8 l' Z' n' U9 r好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
( }- I' C8 H; YNice

最近訪問的版塊