嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會唔會去訂SUIT話自己著?

會唔會去訂SUIT話自己著?

有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有試過話係自己著, 但唔係訂造囉, 係改衫, 都好貼身架~~

可以的。。。。。。

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   ) q$ A' g6 B. s9 A- C3 g% L
有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
' ~) I5 [5 U& ]6 C+ u/ |! c, Y% T1 ]; D  x' I$ K8 U) M
I also want to get tailor make of the OL suite.   need the slim skirt.

想知道價錢大約幾多?

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   
- o/ L; O, R) v) X: p8 Q有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
% K2 k# B; B5 v5 |  ~( [2 F9 J) u. D1 E( v
完成任務就會報一下. 我都想去訂一套.

我以前有套,係現成的

我都有一套- m: ^# o+ E5 _
淘寶野

我都覺得taobao 應該可以買到
% L$ r8 V7 s$ N- ]; X! S& I訂身做個d一定好貴..

引用:
原帖由 slivestar 於 2013-9-24 20:39 發表   : |6 W  ~' c# [5 i
我都覺得taobao 應該可以買到8 h: @( r2 H! V. |4 X
訂身做個d一定好貴..
( }* F$ X0 e; ?, ?6 m, e稍為好少少既都要二千

我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 04:09 發表   
: t- {3 O/ i2 m$ d我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔
! K% X( x5 W* N2 e- @/ s/ H; h' h
, `- K3 \# y+ {" ]  y3 J咁平︰︰! C9 s; ~* W& D3 t# j: r9 N* y: O6 d
質地如何?

死啦....
) v/ z3 n$ g( q6 ]" j你呢個問題唔識答5 A+ }" o$ q6 ?5 T& L% E
因為買左返黎試著過一次
; k& D& @0 ~) q! H& ?仲要係差唔多成2年前買落
- u: D% n+ }, z我諗要搵時間再試番

未去過.
/ k1 x2 i4 H5 h( V, [4 J" Egeneration5 refillablethe carbonexpressesbaby

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 13:07 發表   
& e& y2 f1 j* L# k, I* ]" X死啦....9 }- ]  ?+ [% |) [. F$ V) L- [$ \( g
你呢個問題唔識答
# C6 t; ^+ }2 X7 r% |因為買左返黎試著過一次
& k# K1 G# J# z+ o仲要係差唔多成2年前買落
6 q: N8 a7 l" u) H; {我諗要搵時間再試番
) Y) V! o. M4 t& L6 ^7 _( {' Y
1 M* p* t( }. y% A1 s& r7 h& e記得攞去乾洗

我諗唔使卦- {3 U7 W- i0 j6 \) c
擺埋左者$ z/ Q" w# z( t& s. _6 H
仲有個袋入住左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-5 00:58 發表   ! R/ K3 Y4 n. b4 A' X* X9 G0 A
我諗唔使卦
5 [! h; a* K5 l擺埋左者0 H) r7 k$ D- L
仲有個袋入住左
# c* O2 e; O) C- _2 Y$ r

! T1 f0 B7 r6 f/ S0 U0 h哈哈,我耐唔中都攞啲校服去比人洗

我都想,但唔敢試

我試過去深圳, 就係羅湖商業城訂造左一套suit
6 E( h4 {# }4 A/ D2 d7 a一條裙 + 外套, $600左右
# ^  p( r' ^4 V* d2 e! s
4 [( \/ u, M1 m( l% f! s1 p8 k  e. F我話係表演用, 過程都順利$ R: s# ~; \% g
等左一星期左右取貨