嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘9 g# P5 l# [3 o7 \! U( U
行左去工廠區,以為d七十一無人啦
2 J1 t) L4 t" R# `6 y2 V圓來刀好多人㗎
1 m2 D0 i' z2 V6 d3 ]4 F1 F. `最後等左好耐
2 c2 U3 O( r& g' T( a( V) _# W等到無人先攞左一包m巾去比錢% s/ F, k/ }& D6 m7 {- c1 q2 d
收銀個女人望住我牙
3 o: |" `9 I% M1 x# k% h: R雖然都比我買到
: M  b/ A6 i" E. F但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...3 U2 b% A# ~0 ^
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始& O; q! s5 D+ K+ _" F. a8 T

6 f* h7 }/ ]7 }# F& {6 K1 Q" H  M' ~[ 本帖最後由 maisie 於 2014-1-19 15:58 編輯 ]

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買+ i; X: f3 N# R0 O0 u# g( O* t
可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   * g3 t4 f, D# F$ f4 q' h- N
七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
( z0 |& l2 E9 c. q+ F0 K  o+ m: ^+ g: [0 _; E4 `1 c% N1 B& O, X
甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表     P5 b8 S% v+ t3 ]
個感覺你覺得點樣呀...
$ [2 [4 L5 E6 ^, N2 b
$ N( d& f7 g! x: j- E/ E! g% k
放左系底底度一日,好舒服
( ~( {# H4 ]! K( U5似d女仔話會5舒服lol: Q4 `4 L& l& J" z
我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   3 M% ~2 M; o# [: G7 o
HAHA...
+ d/ q' P# r3 H& }+ x; h恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
# r, s4 H. x7 r: |- A& B9 S
+ b: N. D5 m% \; a
55……3 a5 U5 J  ]6 t9 o
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   1 s' L- a5 ~0 u1 C1 l3 B
最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
; U: M2 f) C+ F$ g
( p& E* \) k; d  Q" |0 ]0 ?( x
55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   ' k* c1 o  [6 c* u" i. H, G
我比較想知道你會點用~~~~~~
& P* ^$ z( Z2 |) l7 g0 ]

& I4 y8 I4 D8 s6 d: h' c9 V放左系底底咋+ |8 V. `% B5 k9 q# n8 l1 g
5捨得射污租d m巾牙3 X' h0 K/ H) m5 J$ ]& F. B
今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   ! l9 i! I- N, ^6 o: @
其實吾好咁介意人地既目光LA
/ y& M7 g4 R, h1 I( h

# t0 {4 C# l9 }+ c2 A% K多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   . l( f4 _% V/ V, X
點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買7 e$ q# |  y/ T1 Q
可以買埋其他野一齊
; u0 x- }) t  V$ }( Q
' l9 B0 c- w0 {. D  G
果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…
* R: L, Z6 H# \+ O; L0 X5 N不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   5 s# ~, r6 M4 z
我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
: A- t$ N; g' S# Q# w
8 S3 \* o9 k1 M* s% f& O
甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   4 e* ]7 r9 |! |7 @" r  R% g- o
哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…9 V( c8 ?- V# n: i- j, N) t$ j! J0 t
不過點都好,買咗就好…
: R' m( a0 B$ v& \/ `% ~$ Q1 J/ ?: m, q/ U& x/ K
我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光

最近訪問的版塊