嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   / r& |$ c: K( ]) X# h
姐姐身份証已經是女性?
3 j3 C0 k# A0 l7 A哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   
" g- r2 w4 ?* N0 Q8 J: b$ J( J; h) o- F, F, Q: o, I
哈哈~~你估吓~~
* ]# m* Z& j, h/ F  y6 q$ ]: W7 @, Q3 V  H" i& k
我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   
* T( Q- n+ T8 [. P- M. [' P
* l& @) M) M& ~' G- ~2 g
) q- @* a! r3 {, a我古姐姐已經換左身份証
& g2 m, b7 }3 j: x
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   
+ r7 E# z8 q. L/ G& n+ x; c3 o* b1 j9 @4 t2 |: Q
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
3 e4 c0 t; J2 O, d/ e7 A

' Z! E4 v1 X7 }# W' U2 f古錯Tim
( `: w/ B: m: q7 x2 Z, x不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   
0 F% p1 {6 u' |' I" A: R. X
) c; V- m9 s# O8 r( F
# ~4 F5 a3 C; n8 a古錯Tim
! l) _) B9 j- v4 K0 S不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
' R: a# v" M& ^3 N& c" Q我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   
& V3 w/ _' V" d, M& u: Q# r# r# \; E
8 n5 H) j& E: O: i5 ~7 w8 h, c$ e我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
# P  }  n0 g: v# y
你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   
  ]3 M- |1 @: e! t* J9 [- F$ f' V
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
: B$ o) l& u& n& p2 ^! [  R! J% ~/ }# d# L/ i8 x
好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   
: P. S5 k3 U& F# W0 R& E, \, {4 L* S) M
你這不是女神什麼才是女神?
$ @6 H  T& z; S9 s& x哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   
: p" C- U6 \5 H: c: J6 w
) n' M* v! s6 [1 A7 {- U哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
; M. s: m8 v1 w% r3 ^% }$ v& @你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   
) [6 N  {, F5 j8 z+ `; O3 T( x仲咩比人的去照肺呀?
* S) i$ P9 X+ C% \
有病咪睇醫生囉!!!
+ H7 X7 q% |: }4 U; v% e
1 f2 c3 _4 U4 u( t' ~- T0 v  a[ 本帖最後由 adam5354 於 2014-4-30 08:47 編輯 ]

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   
# @( E& I0 y$ Z3 Z  s
% e- N7 R# f# I, a) {/ a# W7 F  [你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
) v! A9 H, N. j: q! U' P& a' ~; K6 @: p% [1 d$ a  M
風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   
0 E& L1 \6 I( W+ N% ~8 q8 e( @' e& W
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
) r! j5 {7 C0 k6 c5 ?
風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?
, x3 v* x' p8 T& {* U' V當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   : I. T2 C. F. S& p3 `4 x- z
姐姐已準備好換身份証?
$ O; r0 U: G; j% D當時有無其他人聽到?
  b: w, t. _: G. x$ V1 j0 z照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   2 _: _3 b* ?2 ?
& ?% s2 H) g  d6 x8 w

. q% N3 |5 s9 Z6 ]風兒姐姐也是女神唷
# v+ O( h( f/ k$ p/ o$ N1 _8 t

\0 V& d0 X  l3 F討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   & n0 n5 B! s' H# y5 z. F9 q
& k; |6 C1 s' F' t
風兒女神來香港當我女友吧!
/ ]: }9 W; e. B( J0 f) k
! P1 _6 L5 g7 R6 o5 f婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈