嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身校裙打飛機似乎沒有短裙校服有感覺

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:17 發表   
# E' V- I( _6 F# @
* a* n7 r) k9 b6 P! e哦!
8 V2 i0 Z& l. T$ I5 e' G不過唔著底介更加爽
7 p% S/ B9 [5 I4 j$ b
- `0 A0 U: P2 [6 J1 C甘會有野拱起
$ N# S. w% I2 X7 Q. _% s! t  Q所以我會壓底JJ再著under

唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 20:36 發表   
# K4 ^* A7 J! h9 j( G唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
0 f# `( b/ Q7 L1 E
; d3 f, @0 k& `
甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-24 20:36 發表   % g2 N0 C9 R3 C. r: q1 [
唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
9 l2 C4 n) p- G9 R. |
你頭像這件校裙好鬼短,好正

多數都係百摺裙,唔係好覺.........., q2 D! l9 |/ E5 ?* X
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 24-3-2014 20:48 發表   
' a6 ~8 Q" U; c! X) j0 k
  {8 ^4 N' Z2 w3 O% T- s% P9 ?% Q: M- [$ z. n, ^
甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 21:14 發表   
  y" M  t, f& j! e多數都係百摺裙,唔係好覺..........- {, Z% ^! S! d. W9 r
$ l. |3 u' h4 C# R  Q6 X/ W- M" L% r4 h" o- Y! m% H: x
我自己角得冬季校服更容易隱藏JJ
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

兩種都沒有感覺

用校裙打有點變態

兩者都可以。一定要夏季
hi hello

打完要洗好麻煩

Why not both?

連身要穿到成個學生妹先正,有齊打底