嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
* o3 h5 d( h3 M' H, {, a咁射法真係爽死
; J7 \* r5 [& P3 o: h2 Z- s: }# D1 \* j
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
4 l& C6 x7 P/ U. z( X7 f
: n- ~/ }) d' r1 N4 w! f1 b2 g* q但如果唔洗好大陣味,- {4 p+ ~1 ]7 ~" E4 t
唔知射完之乾左拎去洗,
3 w! T& Y7 y1 x5 g1 i& ^" [留低個積會係點呢?
1 x5 @" x7 W6 v/ x$ u我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味1 b0 Q1 X- A  s9 S  B
如果太大味我都會拿去洗2 [  o9 x1 b0 U* r, ?
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
  T6 L9 C5 b  c: [- w深黃就會變淺黃,總之就係淺色左0 P8 ^) W  Y2 B6 q7 Q
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   0 u. f; j4 @  M
: t& j$ F7 y% K6 E3 G
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
+ {) X' f& G; Z( M: @8 f如果太大味我都會拿去洗$ t; F, Z& ?2 J  O# Z4 Q
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到1 Q& a8 X- k4 D7 x2 h  f, P3 ~
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
: t" F( M" L7 o) p" Q同埋放耐d就唔會好大味
3 V, i$ F2 O' y. P& ?
2 N* Z" s' I4 n
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
, C' X: Y) L$ v& y, m( Q( _- W& H5 c
! F  D# A  Q, |2 {+ t. G4 T, e* J8 i# `! m- J
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
2 b7 `" t7 e+ G我就一時時,有時射完好黃
$ J. f0 }, v$ R% ?有射基本上看不出有黃
5 @. q: m9 t7 g1 |  x9 K! q" ?可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
, b) E4 s9 x& r2 p" K1 Q/ h2 e: E7 S4 s. d6 C/ O6 f8 V) n9 J
我就一時時,有時射完好黃
; R% g/ i9 `. V+ k" ~4 l8 ]5 C有射基本上看不出有黃* X5 }. d! h6 n; V, |$ S
可能射得少
3 R/ x( V) L' ?+ W3 X
2 H) P- T' I0 d$ E
我是指射咗落去5理# i  ]% U" V7 |" s: |- n; ?
就會黃色一撻

我全都係射完唔理; ]8 H4 W1 N& p* C; X: L
都係唔一定會黃色一撻
+ {+ ^( B! M, z" o1 p( M% H有d可能太薄 難有色d- |6 s$ K  ^3 @, a8 O4 L) e' \5 M
最近射過一件2 J8 C% z# N0 z1 x; K- l4 V3 o
3次都只黃左小小/ d! R# w1 Q6 {
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖" H/ O& d* \$ ]$ C& ^2 k8 _2 U) m
3 f4 b# n" z8 Y3 U1 j
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
$ Q- I) k; m4 [用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理9 T' C$ L0 p0 q) M. s
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
6 p3 G# e( Y5 F: C7 h, h$ D3 N8 h9 n, V- G# B9 ?
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
* Z$ T9 }! ], g洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   7 P$ i; P+ b0 \& L
我全都係射完唔理
5 F8 x! ~: R2 p( P0 a都係唔一定會黃色一撻. L6 m" h# Y& b# M* _; m  Y3 W+ `
有d可能太薄 難有色d( i/ c4 O+ P/ x% w* l+ F" ]' |
最近射過一件
: O+ M. ]5 b/ Q) D% W! s6 o/ R# S+ x3次都只黃左小小/ _3 M* K4 H3 [! Z. U
背光看係好薄
( u. O( ^2 `1 q( h( Q6 ]/ `& d3 u( g) A3 c4 h( r1 t9 o6 x
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
9 Y# R: [* @! k/ S& E& Y!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖1 _, c. o2 F) ?7 r" f8 i

4 f+ L3 P- Y2 v$ ^! M* Z射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕' c0 \. @4 r' L" s+ [- n
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
2 ~+ O5 p9 \5 f8 ]4 [注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
; j4 R0 U& }3 |
; B+ P; p) D5 t5 ]2 |3 |需要正常洗衣劑/預 ...
" E+ b, a1 U, m2 D$ ]2 d. y
3 {7 G2 n  c; X' q謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
- \7 r" T6 M9 }  I9 X
  M  ?  L7 u: h) X9 v; h+ J) x% F1 H
一件可以射三十次度la
/ f& @1 N5 w0 g7 W
我射到明顯黃( }) v* ?3 F5 v" C
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   ; R: u( U; Q4 H( i+ H  l0 C

5 P7 {" L" A# R) A4 _# m* J  V" P我射到明顯黃7 H; |) R, p+ x
就會轉射另一件
/ B9 c2 ~5 m# A# M
% Z4 c- }( M3 k! R6 M; M9 e4 Q
我刀系,而家搵第四件泥射2 A0 ?$ `3 D9 S: L1 @7 E3 l' c
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
. {$ R+ Y: b$ F) h! I0 |: l. N+ B% T2 x3 V. ]: g9 n7 M
1 [& |# C, E- }2 e
我刀系,而家搵第四件泥射
; D  d  i) w& x$ W$ ^可能會買件栛因
3 m4 E( J* f9 l' V3 g: g協因射完無咁易黃,7 M+ s) A+ f- [8 ?0 n, z. w
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
' v, l/ ?! k* G9 g打完我射在地下!
: {; y$ s& Y5 Z% y0 ^9 U有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令