嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝
, D# j5 L, J7 w; \( `
( L6 x  v( P  [[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
* J# I( S3 R. K+ O$ s$ v有冇留意到

已收帖. 謝謝!- k8 k4 m9 e) i) D  n' l# H
* G/ ~! }" i! q( T8 R$ s

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-8 R2 O" i" f2 f: S9 I0 A" Q" f
所以我一直都係好驚><: X" @& R# [4 c& J: s1 @+ T
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
9 w2 f5 t9 B+ N3 q+ N買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
: D: W4 p2 O' |5 N1 }3 o+ N+ B5 m( r* v- A  {) E
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試$ i+ \& Z) {& j" k$ }% R1 D
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
# `% A3 i$ L& l' @揾倒40、個款又唔靚
0 P; J) r  \4 X$ q7 \" U) u' v  R有D姐妹仲要係41,42碼, d2 \" @: B# s" n# V4 S* k+ m$ i

- G: ^7 K: p. h/ H& c+ j9 E. X: Ops。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
9 O! i% R) P' X) p1 h+ a9 f" J
3 r& g0 ~: S2 O- d; d& R[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
  q+ _, D! h3 Z3 e% S) r# Y) ~3 A  |: H

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。9 D3 |* [  D! B/ p; F1 O: S
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   
( V3 u; r8 Y* `你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。1 q/ r/ \1 h9 s8 [8 Q
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
1 Z  X8 A  N- _( a% \5 A; D; j( G0 h" C) J9 M
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
8 w4 Z, H; e1 o4 X3 l! T* }* y
  [9 s3 H* P$ e+ w9 [[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
  A1 O0 {7 [3 K1 r0 H( g8 V
5 j1 e; O  v0 g8 S  c& D3 @. i$ y$ p2 z! q
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??8 |+ w+ {8 c( t; u/ F: [& n
9 i( z( c+ l3 S8 u
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
( ?( a, B: Z! ~6 {. j

7 W* I- x+ G8 S6 }! |7 Z" R4 r樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
2 G) ]0 B/ y( u+ a5 E  H! N' k
1 y, X# d. l& Y3 F. q# [6 C6 ?% X40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   
3 E, L: ^/ O( ]( [$ D$ u5 |
2 H3 l2 Y. F5 J" |2 V; b- F
6 N- {' ?4 u8 i) C買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試' x2 C- q/ c( ~6 i* U5 @- i: q
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40; ?  \  n( C: b% h- O
揾倒40、個款又唔靚: ?! `6 N( S8 v& I$ |6 }& `
有D姐妹仲要係41,42碼9 ?' |  A8 }9 A& ^

1 O9 |: e8 Y/ qps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
! v! [/ B- Q' {& M) O
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!
) U7 C: j+ e! I% V* P- S3 z$ t% N8 c

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀