嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。# O- i3 q& }2 g$ p! A" I6 H& G# S( C
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   ' \3 d/ J* \4 ~1 z
去九龍灣買會好小人
& |  G- D. h  W2 {2 s  O/ H% }( X1 T; h$ a  g6 Y
九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭, B4 t9 H6 t$ K4 e0 d* b' g
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   $ ?, L# X/ ^3 C2 d
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
! A- d& C5 C& s2 M1 o
3 Z2 m  I( b5 _0 H- r只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
5 U' x* N8 O6 e* A4 a. b. x4 W但任唔理佢地照自己去買就得 !! 7 L% [- g) P# x* @  a, x9 g6 Y
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....2 h1 G1 o+ H+ g
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時
- H" ~6 b7 j; g' Q你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
! G* `! r, N( d* B受中國傳統封閉思想影響,* t/ @& f/ }+ D: Q( A
係外國冇乜呢D情況,' ~) v; d0 i4 J& S5 j$ l: S5 y/ a
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
: q$ O$ Z) P' k- i係香港人食古不化姐,
- p0 A0 n. u' X# I受中國傳統封閉思想影響,
/ }2 D% b8 G: n5 \" \係外國冇乜呢D情況,5 Y+ U5 X! S' u! V, R% U9 x5 I6 F
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
2 Z" A9 L) u3 X. y- f
7 o4 ^% G1 x' @' A
yeah.  Only HK will have this.! g( a; V' z$ s/ {% R, T
5 R! m" Q; h; \) y2 X& T, f: Q
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
- W# w( Y- ^1 u, e& l! @& J想買時( K* n7 L9 }+ L" o' ^
你已然唔理其他人眼光
, `+ {1 O1 [: Y4 u/ ^& |3 p, J' M& W

5 s9 }* O# `8 |, t  @% `係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   ( S; G& \' [7 ~' G6 J& s

2 h9 [$ T  d; q5 t3 J4 k; Y, c9 y6 t' V& r4 `) g
係…我入得去都唔理得咁多
  T2 o$ I* @6 S6 e: `# S% }% f( d3 e. ]2 W* H
" R% K$ `$ w' i* n3 t
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
& b+ S) g# O) @# }4 q3 ~; j
' S$ m' M4 w/ y: @( R) D/ G
8 n* ~% L6 V6 ?; D& v7 R7 W( z  |! l  }& ^
同意!
: s9 b% N9 ?# W# r' l3 e6 U但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   - d+ T4 D9 Z: k* o. d+ k$ {
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
" x+ w9 y' W" y; o! y$ t. C𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,/ P. \6 v6 T) ?; L
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
" @( W- \- J  `0 T6 M更何況是挑選女內衣褲,
' y( X5 V3 Z( ]$ v; k如果妳對自己裝扮有自信,
* N& s) N' H* A9 v著女裝逛內衣店會好些。