嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
. e, m6 s& f! t影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫
9 _7 b; S) H- [( D3 B7 ~99年花碌碌國泰logo嗰隻" ~& e6 L) V) O' M# \4 E

+ \! R$ ~: [& A" Q$ Y依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相0 }6 k( a. E1 D! \, F
唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~$ F5 B  P) y. h' v1 y
不知可從何入手呢?

有時拍賣會有
7 d  d# |' [& q1 |  c, A5 o1 a但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   
0 B8 o0 a9 A, f  R" X! W$ w3 @我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
+ P2 w, p8 ]7 l9 E# l( I  `影,依家仲喺衣櫃入面。
7 ~; K1 w; K* r. B

7 \4 f) z# k5 j3 S5 k& n: s% _7 X/ \6 D& |3 g/ U+ C! c( x
你件制服好靚, 是什麼碼?0 @1 L% B( v* y! U' D% w
通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   $ {3 \% `! u# [/ L
師兄我權限睇唔到張相
% ~) H4 c% k7 ]! T+ ]. I  I" @( c+ q  Q& X5 K( g- T
平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   
, q( A% F2 X8 O, `' }& u
3 @: q: K  h3 e( \2 I你件制服好靚, 是什麼碼?
* p/ k- l$ N1 K" r通常我都不合穿
( J* A* u) q, T% P! v) m- `1 n7 @( r; O6 O
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
5 o% `. b# Z* V2 o會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   
- L6 D$ x; ^$ y( j( \( V0 F' e4 T- O9 g$ X5 v7 W& s

/ l' x0 ?8 j: x8 ]  a0 t嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
. v/ A: ?: p# e. ]9 ~2 O5 V會著唔落。
0 F0 V1 A* o: `8 N
  B! [- e" L2 E) ?9 E
呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   0 D- ]; r- M/ @# e
呢啲制服連中碼都好少
# s# \5 m1 p; {  h; c& f; A% x8 B+ q$ q' Y2 v# [" [) \
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
" J$ i  ^- [/ K" e* U碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉3 D  ~. D2 b. v6 V$ q- u( }5 Y
咗。( @$ y) j# Y* p$ }
. a& O; u9 a; \3 ]

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   2 r  n3 H% k# z4 `  F0 [& \
4 ]2 j! ^' ?" d) ^

( {7 ?  _# o" q7 T7 _$ R中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
, \2 [) s. @( M0 A% Y碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
1 o* i: n) r$ O咗。
1 C  M) ]7 q' V  b  G7 e, T4 g% Y2 r

9 z9 G8 @0 G6 v2 s眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   5 ~% c4 N; |$ h" ~2 \: s7 g7 B& w
% Q3 {8 ~. X' i5 \! T6 R, J

: {5 ^; s+ a' N# m+ B中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M+ Q+ o; u: N: E; [( T2 G( L
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉! t" q1 s6 i, N; ]
咗。
& D6 T3 s: y- _
0 Y  O1 c6 L9 S/ a9 G& H啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   
9 c  s$ B( ?6 M你這套s size 有無28腰?
) C: p4 ]2 s. p0 I( z  K
4 x! `1 r2 u$ p; ]7 n/ `8 N4 G有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
6 ^  t2 Y9 t5 F8 E  p" r7 I; _3 J2 X
- s" ~) I/ J' d0 z; d! E- n( M" b, u  D) X2 g; _, {; v& a' b
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M9 b( g' K! ~9 e/ ], {
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
& T# Y2 q( ?" l2 W2 p咗。
( F8 C% e+ B# {6 d1 Z7 ~
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
4 e& S3 F; E9 `; D' F. z% h% b, \" e0 X9 R
" J" S9 g( @' d8 t+ ~8 S
# S. P0 I7 e& l我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   ; M1 U% g4 B  {1 S" H! o0 ]3 `
- C; Z" h6 F, R' V6 Y& p+ O, L7 i

; I/ u' Z! \+ [' `4 P你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試& D& y7 {% y" u. j! ~4 Q
過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要; A' |" Q4 m# p5 h" e. H* i/ F
約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉
) N3 a- L' ?$ Q9 w* B/ x或捐都冇咁麻煩。