嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度可以買到日式浴衣

邊度可以買到日式浴衣

有無姊妹可以提供到日式浴衣邊度有得賣呢??(網上除外)% ]2 a# g( G' }# q
唔知女人街既灘檔會唔會有呢??& a0 U/ [, u2 a1 p
大約幾錢有交易呢??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似係一田見過有
8 r( i- d6 Z3 u& t' c另外unioqo 有人話有賣過! H, [. n( ^& B$ F
9 \( {" I2 V6 `3 p3 w' t; z
我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 20:55 發表   
! K  ?" w: W8 m& S5 [好似係一田見過有9 n) {% _2 ~# Q: J# R0 h, @2 o
另外unioqo 有人話有賣過" ?8 w0 O5 [; k

`1 C' g  Z$ Y8 E; @8 N$ D3 s" C4 C我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交
! i: M- m7 i2 j% t% I* s5 X2 V: P) Q; H6 D
之前都見過幾次 yahoo 有多款出售! f) v5 b5 q8 m
不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁8 i% K: k( E% K# J
次次到我想買o個陣就冇左

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-10-14 22:42 發表   
( x, i! p/ v+ ]1 X/ ?6 j9 }# q
, X+ [, t- W  j* K, q5 l# A
之前都見過幾次 yahoo 有多款出售
! I, d1 O/ ?1 ^2 B不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁0 g) E5 g- W( L1 G- c% Q* m
次次到我想買o個陣就冇左
0 ]9 b/ v, L0 {( b# o+ C( ~# H因為香港唔係太多人想買
0 d: D6 j0 z- x7 J套浴衣又唔係平喎(MIC 但FOR D人係日本買番黎)
3 t# l9 Y8 ?( g! i  Z- `都要>$300* J1 q' V9 n: z: n4 D; E$ U. ~- e3 ~
! m- C( N. S* I2 ?
我買O左3套, 都要過千
0 E, {, Y: G! f著又難喎(因為我肥冇腰.... T_T)
5 M) ~5 m' U, t# }不過如果買和服... 就破產都似... 平平地都要3千以上架....貴過旗袍架...

CDTV 大大, YAHOO 現在有售浴衣呀& X6 h9 O- u/ g: X; Y( t3 s& S
初初試既, $3XX 果D 得架啦
1 l1 R. A% \/ m雖然就冇內襯, 同其它野...但作為浴衣同初玩者, 都OK 架啦 5 e) N$ C2 Y; ]5 w1 j5 Y
我都係買呢D...

如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。
/ D( C+ @. M- }但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=

都係有平有貴啦,女人街都有架

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-14 22:55 發表     l, S  L! R$ L4 W/ B  T8 J
如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。
$ Q1 L; f$ b7 o- r3 K9 V但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=
; N' ]9 @6 ^- t. ?; t0 O8 m( v其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC! T! i: g! K# f
如果要日本制, >$1000 架9 [# j2 I( v0 L+ T3 r: a
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣
$ X' l" N5 f4 ]) I3 U% T3 K- n7 m4 j7 x" h& k
唔係點解日本制校服貴到

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-10-14 23:23 發表   8 J' a3 p- g. c7 Z$ M
都係有平有貴啦,女人街都有架
1 G- l1 o; u+ v9 \; I
我要日式喎= =唔係港式喎= =

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 23:31 發表   ! I  P- N  Z8 T8 ]3 m' u

6 w/ X- ^- d" W; J0 _其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC
0 d" s, x1 ?+ x, |5 @. K# i如果要日本制, >$1000 架
& j' ]# ^' r9 A, j8 K不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣
+ |# @2 k$ m- W9 z$ |1 Y9 |
; {9 Y& p) e9 P3 m1 c2 f) r唔係點解日本制校服貴到
- f. T  F/ `2 d7 n所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   
% s: e2 z/ o7 \3 v% D8 |
  q+ Q* q, k2 g$ y) K' B$ M所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
) u  U* t/ M  _2 M& z
日本既逃課情況係世界數一數二的

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   & G  f8 \0 {7 c  f

; ^- W3 O9 Q4 t2 B- \所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
9 M5 m9 P; j5 ]; ~2 y( w; `
如果你有睇香港J2 台
9 D2 a/ C8 [. h& O# Z1 e就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-15 20:33 發表   
, Y1 ^% \8 T+ V
2 L' n5 l) H( r1 t如果你有睇香港J2 台
8 t4 M: ]; h4 R9 j# \- P9 `& w就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架
4 C0 c7 d* W  J2 ]" x依個我都知,香港亦有少部份會咁著
7 K5 P# ]8 I) I& G7 H7 q/ j* [
9 F# c/ q- k  q) s2 R' O但JK點解= =??

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-24 00:54 發表   % k  i( M# ?0 D- f) T
! a) C) n6 s, {3 G9 N- h
依個我都知,香港亦有少部份會咁著- n  N5 k! ?1 w& N( K* R

9 K& B# A1 d, ^& G但JK點解= =??
% ]+ H. y* l8 o- Y: E
5 ~' w' d3 ]$ U4 w- yJK = 女子高生 (日文發音縮寫)# ~0 M/ ]/ ?" S2 y6 g8 ^! N
9 v# u5 D9 \+ i( U
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%A5%B3%E5%AD%90%E9%AB%98%E7%94%9F

最近訪問的版塊