嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多左著絲襪

多左著絲襪

呢幾日天氣凍到呀~離曬譜!
% V) R6 ~' n$ x; c! y. E3 O但係,造就左好多人著絲襪~2 ~2 }% q3 c* n% T. R
尤其係d女學生~
) ~, g7 H3 ~, Y2 q國際學校唔駛講,4 A" U; |2 G, X, P: m. n
佢地d裙褲又短又開叉,
* i0 J' _9 M3 @* S! Y好多都著左黑絲襪褲~  A3 m/ C5 |) ~# ^+ q
尋日有一個同我一個車廂,( J8 Z2 Z- n# C; L/ C- A, @  K/ |
感覺真係幾好ga~" a, K( o( M6 s: _* A' G4 _
仲有,
! d: I& g; r. _: b6 d+ j3 e& v我屋企附近o既中學,7 q6 W& y# J$ N5 a& `
好多學生妹都著黑絲襪褲,  ]& i; b- f2 c) {! m. I- I
佢地唔係讀國際,2 O: C) h1 g# Y) G
但係校方咁難得比佢地著絲襪~
! q/ R/ x; v5 i以前無論幾凍,# s/ }' K* l6 \' T
都唔見佢地著~- K9 e# j: c$ _
睇黎學校都改左個校規呀~
8 H4 S* C4 R  @' N* i" y$ y" x
3 J: A- r* l5 K1 S, F0 P我仲見到一樣好特別o既著法:
$ R& u- a! A9 [$ }/ R2 t) ~- }話說都係尋日,
3 p1 M' C9 Q+ {1 k+ [有個女學生,
9 z% w9 }1 n; O% E( w  p& M) @佢著左對黑色絲襪褲,
8 _0 F7 f0 A4 \但係仲著多對一般番學o既長襪係出面~4 W& w! s5 f8 s" q$ Y5 f1 |
呢種配搭都係第一次見...
覺得好的就按一下感謝吧~~

我間學校凍果陣俾女仔著男仔o既校褲
7 Y: N4 A9 @: M" U5 D$ U/ Q/ z不過邊有女仔會著呀,唔通特登買黎著o個幾日咩,都傻o既

最好就係肉絲加學生襪啦
+ D' @5 j9 Z0 s: n" g0 w5 q0 i若隱若現* `( \$ _/ e1 ^! `; @( F
要認真睇先睇到個下最正嘛~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-1 19:32 發表 - I  t1 G0 e1 C) i" L; \( \! F
我間學校凍果陣俾女仔著男仔o既校褲
. q1 Q0 f$ A: X9 G# Q) z  \不過邊有女仔會著呀,唔通特登買黎著o個幾日咩,都傻o既
0 c# Z  @/ R& |) l& h& F# W: {& ^5 ~- U9 f
咪係~
; V7 J; j3 M: _  T) m3 }著絲襪仲好啦~
4 B7 D2 B" K  \' A, n! l不過我以前讀果間中學真係...
$ V. [/ v0 }" O! M, o  X冇絲襪睇~
# \- |0 X0 i/ [' K/ Z% O

我間學校都出現絲襪褲加白襪
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 frankiebaby 於 1/2/2008 18:58 發表
' u8 \) Z7 \  `) ?我仲見到一樣好特別o既著法:
% a& m2 g' g. g2 Ml話說都係尋日,; n) ?. F8 Y" S, J
有個女學生,:5 u! K- @% q" `) d; Q8 t
佢著左對黑色絲襪褲,
  \8 E" F( ~; b4 g# S& o5 J: o但係仲著多對一般番學o既長襪係出面~
9 u. i" f. o1 I1 E1 x呢種配搭都係第一次見...
6 Z9 U  c+ z  v1 n, s. {唔知你係咪講緊佢著黑絲+白襪呢???
' N. V, N8 g( X$ O係ge話真係幾怪, 因為小妹聽過o係絲襪面著多對襪呢個方法除左凍之外, 有時係怕被長boot(主要係皮boot)勾到對絲襪, 不過而家d 絲襪ge quality 好左, 唔會咁易勾爛, 如果平ge寧願勾爛再買過
0 x! G: O5 j2 E  }2 \# ~  i, p$ f6 Q5 G5 c
另外, 小妹都問過身邊少數女仔fd, 佢地都會有一條長褲o係屋企,真係凍果陣都會著,不過佢地都係讀男女校,而且佢地d學校d男仔都係貪玩果d,可能怕著絲襪會俾d男仔講佢地對腳, 而且佢地果條都唔係一條正式男裝校服褲, cutting 上係比男裝貼身,比較似女裝褲,只不過未到所謂skinny cutting; 當然校規本身同執行上o係唔同學校都有差異
$ Z! q  B8 z9 |  h( Y4 e- a! ~5 P. [4 e- j9 y: S2 P

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 18:53 發表 ) z, f# @+ Q* H2 M$ j3 q
$ O6 A' d; g8 j% I/ x
唔知你係咪講緊佢著黑絲+白襪呢???& {0 F1 X9 {- C8 O( k
係ge話真係幾怪, 因為小妹聽過o係絲襪面著多對襪呢個方法除左凍之外, 有時係怕被長boot(主要係皮boot)勾到對絲襪, 不過而家d 絲襪ge quality 好左, 唔會咁易勾爛, 如果平ge寧願 ...
: @7 M2 K) C/ ?. b! k個班男仔咁無口德..( |( E. \8 S$ f4 }8 @
應該鼓勵她穿得* d' k- R- t. e8 u( s
唔係所有一開始女仔都識著...3 o% t5 i, Y/ E% K; Q& \. ?
慢慢她們就學會...
% m2 `& s: O3 X" q到時個班男仔一定讚不絕口

唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮流已經廣為妹妹仔們接受.記得以前(早十年八年前)邊會有咁多女仔著絲襪架,多數都係著牛仔褲啫,佢哋大多數會覺得著絲襪係大個啲成熟啲既表現,所以都係OL界先會著絲襪,但家陣已經成為潮物,實在係我哋戀絲襪人仕既喜訊囉

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:05 發表
# t+ j; n; [- j8 M; K7 X" Y唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮 ...
: {1 S( A% K' P9 Z) A- \同日本、韓國以及大陸比...好多ol都唔著...

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:05 發表
% {3 A8 R0 e+ t% [唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮 ...
7 U1 Z: f$ S! z, F9 O) I1 X8 z# P( H8 ^: N  {
絲襪變成左潮物~: a* R9 W; x4 x; G, w# m
講得冇錯呀~

我看她們終於知道著絲襪是享受了...

無錯呀!! 著絲襪已經成為一個潮流
美腿天使

希望可以長久啦!

係啊!我同意啊
1 Z, E0 ~* ]# H9 _" F# V絲襪係潮物啊!
$ |+ ~% x; f, Q& E我都想可以光明正大咁著絲襪啊!
/ S9 c6 i) C4 L" g/ ?可惜係唔可以!

咁先好嫁ma

雖然係潮流,但大多著唔閃o既厚絲,冇咩feel,透透地又小小反光果d絲襪最正,肉絲著得靚先係成功

引用:
原帖由 guy6011 於 9-3-2008 23:05 發表
& q/ ]/ Q* s2 y& c唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮 ...
) ^& b/ t7 r) N9 `# c+ Z
8 }9 N9 e4 o, x0 D, {但是近來佢地都只係著厚絲襪

女仔係好緊貼潮流, 以前我女友死都唔肯著絲襪, 因為冇後生女著, 佢依家咪又著