嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?
3 F$ ]& r% W8 Q  S$ _4 L; |; h
/ l: v  \5 }5 u# @) C1 w. H仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   0 T# s8 J' \. Q( \( a" c* v' t1 a' z
這個,非常短
9 r/ [  e; D3 G6 f6 l$ f! t- i; Z; ], M2 A$ G
....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   ( a2 k8 r4 x; v3 i- j; t
這個,非常短
+ L# s3 i% e; z

2 ]4 w- Q; N+ p- \  ~/ `% O$ T8 U* E/ M7 G( `& T% Y
0 n; G" ~# |+ t% M
呢個係高階玩意
% F2 |# y; o5 h: P) C1 e0 I/ R
5 V9 [# W, j; P( [' u7 o的確' }! q" r& }- R& k. W
係要由大至細/ t0 b0 w( u1 s
階段性轉細籠
. L+ c* I0 D5 @& Y
8 T0 c5 e" K* _- z: ^8 ?一開始真係冇乜可能用到呢個6 w( E; \9 R# c2 a
第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
' v* Q3 H1 |) [. T6 j! F8 E7 \9 U* R
& m- @$ |1 a8 I6 ?" R8 _[ 本帖最後由 swcharlotte 於 2018-3-29 03:02 編輯 ]

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   4 \5 N% b8 ~, h
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
$ {! L& B7 I% d7 z3 X8 F5 X# T( T; V. b/ s6 ~
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   
( B, E' o3 @/ z, d  K  y( B# E1 ]; W
  Z& D( H' t) A: Y4 N  N( }
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
  \  y6 ?1 B- A1 Z) W

4 y) K7 g" s9 V( x5 ihttp://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271$ i1 \# L" q9 d; R9 |
呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   ( e) b( g$ n, w8 ~& b# l

$ O! j5 G* P8 k; t! _+ w: f& S. w8 Z4 t: k4 U0 |7 f3 n9 i' G
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=32712 R  p7 J* C+ I; w" G! |
呢度
# I3 n$ i2 C7 K" g
! {) N$ x( p, D" z6 b
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
$ w( A) a* ?6 W/ t4 E/ [' {( R) E7 @4 Z  K
7 J' ~# _' X& y# @7 h& @
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
  l5 ?' C- i" M! j* W% @  q( q

$ C" u* D2 v5 e; l, C訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   ; ?, @7 t7 ^1 z* `9 K7 a9 f

+ Q1 j( A# s2 \, U. a# E0 Z% D# C1 l$ M# q4 Z+ D: k8 @& p
$ R& C( v, I5 X# A+ {/ l) U# x# \0 ?- J/ R5 K& E
* Q9 B1 R. H3 O' r( Y4 h. t0 U& b# |
習慣下就OK
- |4 M) C, \! q' y/ x# r初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
& M+ c) M# H  E. z5 i3 K5 i. n0 E; d3 g. R* L7 }$ Q/ N
+ h4 r$ k! P* {$ Q2 }( A

4 m( l9 Z1 W. x" L習慣下就OK
: T* g7 Y1 L2 ~8 j' o' W初用有不適很合理
  C4 Y# \* k; s
' T. u9 `+ [& x3 n4 T; s/ k/ G! b你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?