嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD新手絲襪一問......

CD新手絲襪一問......

想問各位多數會以咩形式買絲襪(親身買OR網購....) 親身買既又有冇D咩推介既地方∼?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
buy by myself....
7 Z+ }5 U- Q. y; R+ |) N/ Xjust walk in and buy....

小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點

當然要留意size~
3 V0 p; J. G+ Y平價襪,短, 褲浪短細。
! L/ v! o0 w; o如果你不高大, 身材瘦就沒所謂。5 L. K8 T4 F6 H* [. i
如果要好quality, 有彈力,Marks & spanser is the best in HK,我現在都從外國買,D料同款都正好多。
+ i: ?( D7 [' @) e. R但初玩者香港買吧!

直接去買...+ [+ n+ z7 \; }# Z3 T" w
唔洗怕....你行比錢一定賣比你...
4 N' R2 N* Y# Y+ o: N7 c) G! H+ {4 Q3 _  _2 T" @
之前沒野做就女裝去多.
( ^0 N  l! N, g# r0 {現在要返工多數 都係男裝去買..." F* b3 ~$ @: O$ q5 T! Q

自己買
1 _9 A' Q9 w; l# d7 y9 W( T. v而家男人買絲襪都唔算係咩一回事架啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2013-8-23 12:23 發表   
: Z8 N& ^% u( x4 h' A" _小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點
/ T7 W2 S/ N' B0 T
馬沙啲絲襪大約幾錢

回復 7# hosa 的帖子

唔特價果陣約$100-200對,啱啱final sale 果陣,就有D精選款幾十蚊對

自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。3 U. L! Q2 U5 f: H0 ?5 |% z
佐敦、北角都有。
: m3 G5 X0 C% q. j5 j試試。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2013-10-9 12:45 發表   , k8 I# [; \9 `7 u; R  @$ F. m
如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??
9 {" o; h: N. ?0 C4 n6 F起碼40D 以上,
. m: @8 k3 ]4 @4 p+ L3 x$ ]5 ]但建議先脫/剃走腳毛先,買簿身肉絲會更好

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   
. L/ ^! g$ ^; `7 s! i* T自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
  v# e4 a4 ~& U; O- ^/ ~  w8 t; W0 y9 x佐敦、北角都有。$ J4 H) g: ]( A8 W1 u8 M4 j
試試。
5 I8 u6 L9 H6 |5 Q
果度買的貨色和質料唔得

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   ( P7 g3 j. T* t0 w
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
& b, }) ~; o) R; u佐敦、北角都有。7 B) l4 B5 i& H. N! ^- g/ Z  ?
試試。
% S' H' H3 z6 z! \3 o' W) z& d9 c4 D/ a9 [3 ^
排檔不是更顯眼嗎?

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   
1 d: ?& Q3 A: Z' z自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。" a  S5 i$ P- ]. X- W0 B8 G
佐敦、北角都有。7 J: ?. |" t. P. H$ L3 s3 S: O
試試。
4 C' J9 Y) v% `: g' r
  s  W* w* u& \) r: b北角馬寶道,我初買練膽的地方.....不過而家有淘寶可以方便好多

淘寶真係有好多, 而且好平, 雖然好似唔太耐穿

可以試下去log on 買, 質料真係唔錯的0 q: x: S7 A% m7 u0 _
穿好多次都仲好滑

最近訪問的版塊