嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。. x; u) |# R  i6 o
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
# @. D9 S+ Q5 I. F去九龍灣買會好小人
1 d- j2 a. x+ x+ |
+ I0 e) E: A9 C+ i$ i) p九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭: V4 y, k# ~% o" I( U5 o! |
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   " M) U% p2 U' |
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
3 I: I* q6 t% H! {
- D5 Q* m* v+ x' a: U* {+ n
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
' v! d8 l% g4 y0 I1 B+ A但任唔理佢地照自己去買就得 !! * ^& M; I% q. D* M9 k9 q. I
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....9 ^3 |  ]8 ?9 U3 M
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時5 {/ ]3 s0 _! n7 i- m) m6 O. H: }
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
6 A7 t9 J/ d& l$ S受中國傳統封閉思想影響,; x2 O6 {  \# Q
係外國冇乜呢D情況,
4 w( D# A/ L. G7 H8 D6 J9 F但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
/ `6 b7 O- q# _係香港人食古不化姐,' ^7 h' b) d' }1 m
受中國傳統封閉思想影響,& K4 F: c# J2 s' Y( v8 @; x
係外國冇乜呢D情況,
5 o6 Q% {! n3 {+ g; k6 c4 U但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
) _* _, }9 ?; c9 i
6 S" G4 e; O; u  j/ X
yeah.  Only HK will have this.
0 C* U1 Z. t9 E! d5 D
1 T$ u/ k6 P% XIn Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   5 D! Y1 t" P+ K) Z- a% x4 q/ D
想買時- `7 B" S8 n9 f" Z2 Z
你已然唔理其他人眼光
1 u) H4 M4 d# ^3 U' o& f

: X' N/ g0 l; Z6 Q0 P* P' X; K. ^係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
1 M& C, J! w; K% R
) W* k' w' w: h  W/ O* t0 _( B; H) T* X$ E: g
係…我入得去都唔理得咁多
6 t5 T5 Q) ^% C$ ^: h% C2 T
9 X1 k0 e* T  |5 |% l$ h: I* ~1 t
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
) h* l- F0 j% p5 m4 O8 C1 S. k, ^  W$ s/ d5 c, K. {" ?2 K, V

# L1 w1 E9 F" u5 D8 H+ G1 y. k- U: G* K$ N: G
同意!
5 D* G0 L) o* [" r0 F9 ?6 `
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   " v1 q( G6 x; b- X$ X: H' m5 w
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
, {2 ?1 N% {* E  c/ ]% d7 N- [; O  J𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,
7 e% |' q6 p/ k$ j7 I7 V男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
- L9 c- f! H# B更何況是挑選女內衣褲,  T7 s: [8 e4 \4 e
如果妳對自己裝扮有自信,6 Z8 Z* U% g1 H+ n
著女裝逛內衣店會好些。

最近訪問的版塊