嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛......
; C3 i$ W% z. z. A0 Y9 K9 @
7 \: P1 e* L# v' [# |歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........
覺得好的就按一下感謝吧~~

我只想有個妹妹可以比我攬咋
引用:
原帖由 leelee5 於 2015-5-26 05:44 發表   
; ]0 P) E8 {3 m$ g/ x8 z6 }- E  d小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛......
' v3 F5 e& e& q! S' ]7 |, d6 P+ |
1 H; T' }7 v4 `% D  m( K) J# a歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........

引用:
原帖由 regina1010 於 2015-5-26 08:27 發表   , K! h$ w5 q( a; X9 H
我只想有個妹妹可以比我攬咋
  d% @. k' w$ x8 c! z% F
2 ~" ]" v  t1 T0 S" u
可以教我做姐姐的妹妹嗎??

有點吃豆腐的感覺…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-27 18:18 發表   # j/ T) q6 Y; i6 Q7 d1 A
有點吃豆腐的感覺…XD
$ q" e% l6 O$ |
( \3 o$ ]+ t4 d' n# \* i. d8 g
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯 1 L* s; @" Q5 P3 }" D
都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:53 發表   + T2 n) N3 g# F+ D6 `" s
( @# m0 J5 g! a% r* r$ n) b) O/ _
  K7 t9 T4 F: Q/ C
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯 % o, t2 @# b, Z  v
都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)
- c" o" J9 T; R2 a
嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-29 12:34 發表   & r: N1 o/ c9 Y- R" c

, D& B. K6 k/ _" A% _4 P; u2 L# {嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD
' \8 T5 x7 w8 h* D2 G' p$ H) m( f

# a" q- V  S5 Z  F2 G6 R嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 18:33 發表   
" `* C. l6 j, X) Y# s5 o4 \; \7 |; x2 D; t! R. C6 W9 y

4 @# b; H/ n7 ]8 J: E, I& J嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈
0 J' B, B4 l- q  o% j
小朋友你幾歲?怎麼這樣肯定嘉怡是姐姐?

小弟弟好似喜歡嘉怡喎

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-5-29 23:22 發表   3 E+ C" D" ?: e: J* N* Z
小弟弟好似喜歡嘉怡喎
' g+ m2 g' w9 }1 w
8 V9 ]% ~8 ~7 u' \2 e見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD
* B0 C+ r! n2 U# i; @4 q人之常情:P

引用:
原帖由 leelee5 於 30/5/2015 01:14 發表   
1 D% e: c; x2 Y' T6 y1 p; a7 H" m& e1 _' o
7 T4 g$ {& C  y
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD9 O% q# ~3 a, Y' ~& `* c
人之常情:P
" R' V2 g& [# G1 v
小弟弟不知道現在這世代有圖也未必有真相嗎? * E8 P8 s4 l0 U, p. e! W4 F

# N- b! t6 L3 p' Y9 F# H2 y  C當然不怕嘉怡真人不漂亮的話~~也可以加Skype做個朋友啦…^_<

回復 11# annachan 的帖子

咁嘉怡都應該唔會太差,小弟第都唔會調戲你

嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;

引用:
原帖由 leelee5 於 1/6/2015 23:51 發表   1 E+ R7 C8 m) t& \
嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;
) |. j! J! y' F) p口甜舌滑…@.@”

我講緊真話嫁
) A& [+ b2 \; g: [$ l& c3 ?嘉怡姐姐好吸引 :)