嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:
; X6 P7 c) u, O3 p6 C30歲# V" w+ Y* Q% N) f, Z+ b
168cm5 h5 L5 c% F9 y  [. }" Q* ^1 A" z
正常身型  i; [2 r. _9 L# @$ ^
住喺港島區+ @( r7 O; H* F3 o; I: c

8 r, @8 h' T/ V& w2 i- q; ?一直都係同女仔拍拖
+ u: J: {9 q  l! I# ^& X9 \想試下同cd發展下,睇下係咩感覺
* @9 P( X8 g4 c+ r希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁/ a3 A% O. E/ v" B2 f' @, }1 k- {
我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待# n, ?+ |" R# l  x9 q- O5 ~, q$ w
搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好( k  E+ g0 U$ z+ `

, q0 H2 J/ t" T( t有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   
( B- s; v7 Q, G( V! [  d% ~* v2 V- T感情
( u1 a+ y) ]9 C' H) ~& x對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   
1 I# m6 r* c2 Z. I( j其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
: n, z* |- f4 a" B + |) g* G: X$ Q, w( O! l" e  a# j( E$ Q
試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   ! @9 y1 _  C) n# ]3 P+ O: d% v
  g8 P3 s# E$ t
1 @7 y9 s1 E8 V# K5 k& P' R! g
試下先知
: u# H+ o; Q( W2 a個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   
4 K4 f) v( R, i- E; f* _& n
  C4 ~5 ~! u6 P, c( N2 e個人選擇了台灣的…
2 D6 b% G0 E2 D4 B/ D台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   
* i1 |: X( x6 S% D8 D+ \4 ?( d3 J今日非常悶
- U, U$ a* f3 B: u找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   ! g$ R; Q8 o, [5 q9 h7 M

4 ], f, x. ]6 ~找個姊妹聊天囉…
1 \. @3 z1 J' E) J" [無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   
3 x/ S8 ~3 {) ?7 J6 A) X
/ J( V: `7 J# S" h0 |# s無人理我
+ e* ]: {2 P. ~: J6 r7 }, ?% A; F自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   3 A" F; ~  E# L
- i2 l1 P" d1 {) L4 Z! a
自己主動點加姊妹們好友…XD
2 H0 L) h5 C, x( Y3 \1 C1 T
其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   , F) ~$ U5 y7 n$ K- K
! M. Z$ Z# Q3 M% B/ E7 V2 l
其實點先識到台灣姊妹
+ A. a% O. r& o* N5 k) A0 gFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   6 w+ |( k" y7 V! g- K" U

/ I. ~6 r2 C% T' y! n7 KFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
/ Y! Q; d) A' @0 Y7 q) P; ?' m' K謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   
% b+ ?  O& l; n0 M- r$ C' F+ E* y仲有無靚cd
+ ^9 {  O; o  N( w* M; R! U  \
還是找不到?