嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係ts/藥娘
' l5 @: b0 g3 e0 V2 J( P, a+ d- W& Q
穩定關係唔止性, 感情一定係行先2 |) c' Q4 F' l$ s4 S' G
5 [% l) {9 n6 P
我29歲直男, 搵到好累, 希望係妳
: f; Y. l" Y' {  u2 k+ X
! \; U% R7 R% Y) t4 r8 [多謝任何睇哂呢段字的人3 g% k% ^' l9 r9 o# U8 `
4 [* @* C* y. P; h6 G4 l
覺得好的就按一下感謝吧~~

感謝分享

有穩定關係ts/藥娘+ m6 L5 M+ n. ~! r5 ]! ?' P% @
這是需要有經經濟條件

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-19 23:48 發表   
3 x3 Y/ [+ l% p1 J. l有穩定關係ts/藥娘
* h3 x: E, O; v* C這是需要有經經濟條件
8 q, H, J" x* W" L3 @1 x未必,係香港雖然係難d

洗咩搵ts,藥娘?
( d/ I/ r6 X1 q, }; t3 F. i5 f搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁& z9 l1 @& ?" @  z
你同佢地發長感情咪岩lo
/ v8 i' U* d/ l/ d ts藥娘果d丫......都係算la

三唔識七就因為你username所以愛上你?( g5 s4 P; M& ^3 e+ M& g  t
( v  S( v: G% X- d& D; u
6 }1 J7 n- f  `. S' c3 U
引用:
原帖由 timmy0354 於 2018-8-20 00:58 發表   
! B/ [/ b4 M/ ~/ D2 g$ [0 a4 Y- f7 ^0 e' ~# d. z3 |1 W$ h$ [
未必,係香港雖然係難d

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   6 Y( ]/ C) M1 N2 ^. @! A( V) L
洗咩搵ts,藥娘?
# p! G% V( h( U4 l+ u( G搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁; P7 N2 {, a* K" }8 N
你同佢地發長感情咪岩lo
! `' i9 I: v) J7 b6 h! E4 _ ts藥娘果d丫......都係算la
4 q2 s+ J0 ~8 A1 q. q3 o
有人鐘意TS/CD丫MA..

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-20 13:17 發表   
" `& j6 `0 j5 B1 M8 y1 J+ T; L7 k2 r4 r
有人鐘意TS/CD丫MA..
( P* H4 [7 T( m
你估真係鐘意咩. U% k9 x2 D: z$ P
梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢

我知呢度有,還幾靚女添,我同佢傾過計,希望你遇到佢!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   
' k% K5 H8 P2 P( ^0 B7 C  V( W洗咩搵ts,藥娘?
# S  w# T, |9 k' _+ @7 k搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁) c# w- J; @( F2 o
你同佢地發長感情咪岩lo8 s6 A6 s8 y+ K: U% T  w8 n
ts藥娘果d丫......都係算la
3 h0 H- V3 U4 G* d6 }, \8 c7 W
& E- A& X3 S6 A% r3 z每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-8-20 18:33 發表   
7 U5 G& c. b+ A* H  E# ?7 @# L+ y& d" n& R! |8 q0 A9 B' A1 k
( J9 u! ~+ o: r( Q
每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!
; w. I$ N8 `1 i9 @係女就一定要無得生
: q/ L/ e9 V; n! [% f% A; y  N7 O( K1 p/ m. p8 w1 y* A  V
WHY??

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 15:12 發表   
6 d# ^/ o1 N4 T0 y3 Z$ Q  P, R* t0 k8 r5 v- a! h" {: J, y
你估真係鐘意咩
2 j  W9 G* u" I/ Z9 G/ `梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢
" C$ E8 `& ?4 E. `- d& `9 R: x% R4 `鐘意CD/TS無問題啦..
/ ]2 Q  }6 x( v% Z( L$ h依家大家好OPEN..

咁你地比心機搵la
6 k# C4 d- V/ K* E我唔阻你地

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-21 10:02 發表   
/ V: n6 b* O: n" j- O
' ~0 b% H( V* N1 a鐘意CD/TS無問題啦..' f2 J7 P1 ^. |. I# @
依家大家好OPEN..
2 w2 I6 \8 [7 h2 |
& }7 t; U% p9 Y% k4 m其實全世界有好多ts,唔通佢地無人愛咩,呢個世界唔會只得異性戀同同性戀,可以有更多類別,大家是cd就應該更容易接受到呢d野。

我覺得香港唔具備一個男人同一個TS發展穩定感情既條件~~成個社會文化都唔適合... 1 {- g/ e# [' y+ s  \8 k5 Z- t8 K
" V* R6 \6 A% q- w" \
所以我個人黎講只考慮台灣男...

最近訪問的版塊