嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美孚cd

回復 13# benny79 的帖子

妳見到可能真係我

引用:
原帖由 siuyee1 於 3/5/2018 13:34 發表   
8 o# A( [0 o0 L& ~4 f妳見到可能真係我
' v. e5 f$ f1 _+ Q) C$ l' q0 a快點跟樓主相認...XD

回復 13# benny79 的帖子

我是這樣著的8 }* L$ N4 W+ i$ c
6 D0 p6 _. e; J+ q5 j

引用:
原帖由 siuyee1 於 2018-5-3 14:34 發表   
% d* E- r! u2 Y. G# ^我是這樣著的
6 e0 V9 i/ v7 @* W" |

( `" o9 Y. h# l4 U7 O8 I睇唔到喎

上星期五又見到一位靚C D
1 z1 C/ C4 l; p1 F
- T; x9 `8 t5 F2 f: A5 F7 N著住日式校服帶住口罩
3 B& J7 |, c# ]! Q0 U7 x# H8 J
如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀

請問日式校服係水手服嗎?在美孚那個位置?放心不是我
引用:
原帖由 benny79 於 2018-10-22 16:40 發表   # V/ s: Y8 m! a2 L* I, Y
上星期五又見到一位靚C D
8 X$ s& m7 ]6 s9 E2 `7 U& T$ d
1 M5 y# n3 [4 U, C. a著住日式校服帶住口罩4 a$ p3 h" `" y/ y

0 A2 Z' O- B% ]' K( e如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀

唔係水手服
& N9 Q( [7 ?* H
3 \4 R% H8 C, Z, u& b5 N
/ ]- o) \* L6 E% C* P
6 t) a6 @& h5 u% K( B7 n7 i0 M
引用:
原帖由 regina1010 於 2018-10-22 18:38 發表   
8 e5 [, ]/ s1 H# ?6 W# L請問日式校服係水手服嗎?在美孚那個位置?放心不是我
2 _" v* Q7 s8 K9 s7 U% U
! W+ C3 v+ Y1 c9 F& A

引用:
原帖由 benny79 於 2018-10-22 16:40 發表   
* a% b0 m7 {: c, S% X3 C上星期五又見到一位靚C D) P, c* c3 j! \: g4 f8 |
0 h- e" a. i  N6 W& b$ O# u! t
著住日式校服帶住口罩- T6 q8 C1 l4 S- r& {$ |5 `4 T
# K$ i* {8 k/ b
如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀
. H/ c  j! L9 P
6 k2 y4 B( Q7 w
戴口罩都知係靚CD?

figure靚 ( v+ l& G3 ^# T% \; W; q

9 a% G" L, y: G; P/ X; b
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-10-23 10:37 發表   4 U* l1 ]1 V/ F3 [/ O1 L

. L# y' s# l0 M* {1 C+ b
$ \/ E1 P" R% o$ _戴口罩都知係靚CD?