嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

如題~~~
0 p, K  G0 ~2 P) M4 S宜家點算好呀?7 S" K7 Y" G6 S  M; f4 r  H
有冇人可以教小妹應該點做?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這個時候要泠淨,慢慢一點點除
+ a+ _8 k( @, w* M
1 _; M! A) J# k8 V' ]而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D1 _  w- [  u( E, e1 u7 m

2 O9 {. x  P$ w3 h) c4 L) E! |4 j[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-4-16 23:51 編輯 ]

很有興趣想知是怎樣的裙.

交又腳得唔得 ??

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-16 11:52 PM 發表   ! n; E0 a$ }  |2 }& F6 X+ \" O1 x6 t
很有興趣想知是怎樣的裙.
3 n0 A$ n* f! e$ E3 L1 L  v
5 X8 S$ l; x8 V; K% \3 N' X1 e要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-16 23:47 發表   8 n; w3 g9 Q( [7 z# v
這個時候要泠淨,慢慢一點點除
4 V  F; ?9 C; }3 X, _# A( S! ?2 C$ ^; I, _" r# @, g9 o
而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D
, \8 T1 q1 X" F4 v8 Z  `
3 ^$ f' a  a9 r6 H* b0 H
唔係呢個問題呀 (我冇出緊汗)
3 i1 l' ]# ?9 B係連身裙, 總之著左上身先覺得有D緊, 但除極都除唔到呢

有冇人幫到我呀~~
" O' v- n& [7 \; n3 j唔想就咁犧牲條裙

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 00:00 發表   0 T! }$ N! v, Y# g
: F  T7 n  u3 F- s* f, B4 I+ ?

c6 J0 K1 p1 I6 o. l9 B9 }要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了
5 o; N8 g2 \6 u6 R8 ?+ y$ }" ^
好羨慕 可以講下你點減嗎?

有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫.
- p+ f; r* ^/ _4 w5 K/ t
$ u4 a7 T4 Y  x- c(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-17 00:55 發表   
9 W/ J2 \/ J5 q4 c: v有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫.  R- {/ c3 ]1 l, `6 ^

- h$ B0 X* c! j5 P- R" V6 E(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)
, Q. i( t+ D1 y$ D( c: S6 N- A* A6 U$ Y
唔好講笑啦3 o& l# B0 c, h* _$ F: s+ S
係咪真係冇得救喇?

都唔知你咩裙. 窄腳裙? 又唔知"CAKE" 左起邊個位." }2 \4 ^, m- b9 q  a
9 s( A9 M( [0 r" R  x
我估係過唔到手同膊頭姐. (諗方法舉直對手, 而又可以令條裙走出來.) (如: 倒樹衝?!)

會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?

引用:
原帖由 fishball1342 於 2013-4-17 01:07 發表   2 i$ Q- i" @' L7 u% h
會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?
% ?3 A% j  {2 T2 a& f, h. L; M4 r6 R

6 E# M. }: ?) G% Y2 x) {條裙冇拉鏈呀
4 F3 o9 H# H; L; U唉, 腰位同搏頭位都太窄

無拉鍊
0 P, x1 `; A( ^3 B1 e+ J9 r5 y( @+ U7 w; C- d. Z1 ]2 A: O0 C* B
唯有暴力

鳴嗚~~~
. ]! X& B5 d3 J" X. ]其實試左咁耐都唔得都知出事% P# J' O2 m% g  [  W. U2 y
唯有狠狠將條裙犧牲 ! n6 O8 l3 p5 R' R1 i5 a
當買個教訓& F" ~! m4 W' k4 ~( I
/ t! ?' _- V! P9 f7 r
多謝咁多位既答覆

引用:
原帖由 cding_man 於 2013-4-17 01:33 發表   
% ?, p2 r+ H+ r鳴嗚~~~ " V" U4 Z) l0 s4 z6 |; f' y5 X
其實試左咁耐都唔得都知出事
. e% N# L1 \: A% t7 K. d唯有狠狠將條裙犧牲 6 d& U% l4 ^1 I2 U; k; T
當買個教訓/ x1 a# h( ~+ v" a/ c
8 C! d6 _9 P5 w4 e) ]
多謝咁多位既答覆
( T- A7 O1 O4 N/ ]5 {, S, G" t
有落點可能冇上l....

通常我遇到呢d情況就烏低身慢慢拉上面拉出黎- o" b9 x6 X9 }2 n
拉底上唔夠位過
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

用剪刀

吸氣個~~~~~  肚收起就可以啦
HIHI
我系CD 有冇人教教我禮儀 行為 表情方面^^

我FB:[email protected]

真唔真咁攪嘢?

最近訪問的版塊