嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹最近GE一個經歷

小妹最近GE一個經歷

話説小妹仲系學生泥' K! s9 Y& v( S7 H  O0 o7 ?
本身亦好想做女仔. E8 V; n3 ]) N' O
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學
" P- H$ I' Q. L' @+ j呢位同學亦都知我想做女仔6 F4 U7 J& m' q3 ^
佢有時甚至會教我點樣女仔啲' A! u6 {2 j& S8 ~, V5 R& L' w
9 I7 H9 }8 B4 w
就系前日,因為學校果到有活動要搞+ y* p! H/ ~/ ?
我同佢都返左去學校幫手
3 ?! k% J, g. {5 i; c0 @個日我地搞到8點幾先搞完
$ c) a6 i6 X5 _5 y' T7 Q學校個時系争返好少人  M: B/ Q7 K3 ~4 A1 u
4 X5 b/ k6 b4 m0 A3 |9 R- M
跟住佢無LALA問我系咪好想做女仔* d) b& O9 L) \% w1 W) ~1 e. ~
我就答系,跟住佢就拉左我入女厠到$ W) M9 B) G0 u# o9 y
(因為個時系夜晚,吾驚比人發現XD)) V) _* B* p* F. W! P  ^
跟住佢拉左我入其中一格厠格到
. p7 Y& o- J4 {3 H: ^% a: c3 j
! d, k2 {" K' h4 ^0 t7 L" @到最後我地緊系無做啲成人野XD- q  o$ a% j- e# |$ h; `
不過佢當時竟然叫我坐系個厠所上面
- E: H3 u7 ?; U0 r# C/ R. u( `話教我點用女仔方法去厠所
2 o$ |; j8 R: j9 X跟住佢又無LALA除褲(佢果時着PE服)5 K6 }9 G  n$ w+ t7 ]" m7 ?+ m
話教我用女仔方法自慰(果時我將我下面"收埋"左,所以下面好似女仔甘); n% C& b# S$ n% K) ?

8 D- [' S% O& A依家諗返起真系幾爽下XD! F6 v& |  G9 e+ x# j6 o* E
純粹分享下小妹GE經歷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁之後仲有冇一齊share做女仔既心得?: z  T8 b7 k' f" A. a7 X9 K
大家之後見面有冇尷尬?

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 21:48 發表   ; B) t3 [. y& S2 Z/ V9 u
話説小妹仲系學生泥# }7 T- v- A3 M' z
本身亦好想做女仔9 l; w: d# f0 z* K8 i: l* D% j
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學
9 ]: X4 O7 O# V呢位同學亦都知我想做女仔, ]# D9 p% O9 [/ v2 p6 G
佢有時甚至會教我點樣女仔啲4 g6 k" @9 y3 z1 k/ a
. A% g9 O: N. Z4 l' U: X
就系前日,因為學校果到有活動要搞: `* E& b. o5 k0 S7 o1 D* l
我同佢都返左去學校幫手3 r1 \  P' ?; Q$ P& B4 z2 c. Z
個日我 ...
2 }7 E) Y' _6 \: ]/ Q- p
6 ]# a  B* D( a  C
話時話, 妳個女同學都幾豪放下WOR....

Any more details~quite interesting!!!

睇落去有啲似咸故...係咪男人啲幻想咋...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘻嘻! Vickie反而想知妳當時有無反應?
& w) K: O3 K2 L% N9 ]$ V: j! R有的話妳位同學又有咩反應呢?

當時我諗到諗吾到...
' v5 F  D( _8 P  _4 }: A( A但全個過程都系真GE4 J; w1 l" A# d
之後我地都系甘好朋友XD

點解你收埋左弟弟既??
" U. m, V) L$ }6 `: ^教自慰~?!佢有無示範~~

引用:
原帖由 Joe 於 2013-7-14 22:48 發表   
. z9 e  _2 J5 B; J5 f- q$ X) E7 G9 h點解你收埋左弟弟既??. L6 E. D" [+ _8 `
教自慰~?!佢有無示範~~
- v. j9 F- \+ E0 a
小妹平日出街都會收埋下面0 ^$ z" W1 C+ q/ B- E  m# @5 K4 T
心理上舒服啲~
( Y. S6 p$ p* U0 G) I佢當時有示範

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   8 w/ `7 R' n6 c5 h

1 e2 d4 `9 p( {" `小妹平日出街都會收埋下面
" @* o! v8 o' Y1 l心理上舒服啲~
: Q0 n9 c& S2 P; O$ W6 h佢當時有示範
" \5 J. W& J: [

) e5 z$ m3 I- p' {有趣有趣!!!!!
' @+ T& ?9 o% `2 a& I+ B佢做完到你~?有無多D野講者~~哈哈

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:46 發表   % N! @4 X$ P/ z3 X7 d
當時我諗到諗吾到..., Q8 b; m% |+ o, T/ o9 M8 v! ]
但全個過程都系真GE
: }/ L& E% F3 r; {1 `# I, G之後我地都系甘好朋友XD
" c- }  \6 F7 n4 H( }

9 G% a5 G/ `% x, }& q. b% s2 ~then next step she may teach you how to dress up as female.
) Z+ ^9 ?1 j6 ~2 o

有個咁正既女同學就好啦0 ?) v' x) r6 c+ K3 z: O
可以一齊做姐妹, 一齊出街扮靚, 有咩請教佢/ [" l# `/ Q# l6 u6 o7 S. I
: ]9 v0 r% Z2 Q3 m# \6 @
最重要一齊搵食

# q7 E: h. @: t呵呵

嘩~~~吾係掛~~~~~

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   : T, e# D) b! R3 j6 ?
, B- J# R$ V5 ~5 I
小妹平日出街都會收埋下面
5 j1 M3 p- Y6 Y4 g% Q, Q心理上舒服啲~( l: T/ B! m; j$ w. ]
佢當時有示範
* R8 A6 I& U; z: {' F1 [. E2 X2 Q
& ]8 @5 F: H1 B1 O有無得詳細講下佢點樣示範??

你就好啦,有咁好嘅女同學

引用:
原帖由 pikachu668 於 2013-7-15 10:11 發表   # @$ ?7 w" J+ b- L+ \9 n0 f: Y' }

( F, A( `( b8 _% o  f/ |% |: i  w; W4 o5 c' M
有無得詳細講下佢點樣示範??
7 S2 D' s8 W' i# B
佢果陣教小妹點捽下面
( l! u. Q2 t# S3 K7 \4 V小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-15 18:32 發表   
4 A* P6 B& @# p; _! V+ N- I
0 r2 x5 G7 A1 R& z# `: q0 m+ P佢果陣教小妹點捽下面
- r" x; T( h$ Q! f9 T小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD
0 y% [( m  m% A6 N" r! l% S* u; n7 }6 m/ ?9 Q6 O  P
隔住底褲??

佢有無趁機高潮XDD

太像是一個虛構出來的故事了…

最近訪問的版塊