嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘
4 ?0 w5 L" \# n6 Y9 C; S行左去工廠區,以為d七十一無人啦& o' Q8 D) |5 Z( j) F' g+ |. G3 V
圓來刀好多人㗎
2 A: k/ P& G) i3 f# W6 X最後等左好耐
. q) W& m# S7 V等到無人先攞左一包m巾去比錢
: W* {7 ?& ]/ p7 f4 @9 u7 v收銀個女人望住我牙% P3 ^; n. w3 g$ F
雖然都比我買到
8 W" j8 I  o% ?3 D5 Z4 V5 Z0 m但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...
" y4 ]" F- O# E+ t恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
% I  d6 C; c6 L" W
. F# _3 w/ M8 ?' ]- r" D2 T[ 本帖最後由 maisie 於 2014-1-19 15:58 編輯 ]

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買! \6 R5 s4 {! w) J$ T3 ?1 w
可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   - ^8 c% g8 Y3 L& F2 f' c4 I; J
七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
3 T, l, w3 w: x
# f$ }# P0 |( t5 n甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   
) U( ^# g: [; j/ f& `) i個感覺你覺得點樣呀...
$ O4 m! t( @6 J+ f+ H
2 W( f6 b* s6 w6 v8 w放左系底底度一日,好舒服
- C) s( h  @* e2 f5似d女仔話會5舒服lol
* [1 V4 F7 _! |: Z  I4 ]我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   
9 f' F% N) V4 v9 l( F0 [HAHA...
' [, O$ t- C% o恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
* |/ S5 p9 l4 D- ^+ ^
1 J4 E( H) n. v" U8 |, U55……; s5 A0 N% P$ l7 e
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   
' `# ^6 n: A) N' F最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
) ~0 u" Z( @3 Q0 f9 t9 z! T

. X) v" z4 k: r8 X55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   
1 V( `9 w- E7 ?5 d我比較想知道你會點用~~~~~~
2 v& z, O# I" r8 k3 L, g; f

& V# d) H9 l& U7 q+ Z放左系底底咋5 \; `: x  G1 Q+ L5 Y
5捨得射污租d m巾牙
% P" Z# e4 G0 ]  [) E0 X: l今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   - O2 L% N6 A* B6 M! r
其實吾好咁介意人地既目光LA
' ]1 a8 T8 p2 L: M
# f2 U' {: l, u# k* Q多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   
9 [5 D: W3 c; L. l7 R/ r0 ?點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買5 `5 Y" y8 A; K
可以買埋其他野一齊
5 Y4 H7 b& u+ x/ F) n) G
# e* ~9 l5 K) g5 @$ `0 c
果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…6 _$ F' y7 C+ d: d- v2 H0 C
不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   
  z( a0 u& U9 l$ G% }, k6 R我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
( U: }/ _* X* [
9 d. G& a/ Z# r: w/ Y# o+ U/ a甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   4 {7 x0 t% ]$ P2 Q
哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…
: K' ^4 c4 b* `. U不過點都好,買咗就好…
9 B7 {) ^. z* S, F% l0 R; S1 G& }7 k+ ~( v
我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光

最近訪問的版塊