嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

閒聊一下~

閒聊一下~

係咁嘅~
8 ~4 M* {) j* z! I8 H# S近日呢...er....
: G1 L* P. e7 j1 b; N* ?點講好呢...
$ x+ n2 P& H4 D2 O3 \" D; ^4 g) M4 d5 }: x9 Y. @7 e* m# z- M  |. F8 N; Y
我好似鍾意咗...應該話好想掉返轉個角色
4 v2 w4 @9 w, [4 p想同男仔發展吓~! c4 C5 H9 i, a2 n! W& ?' O
享受吓比人追嘅感覺~2 T7 A. N9 A! K
好想同人日日WhatsApp傾計~~1 I' V! S/ g0 v; j
7 A9 G8 k" O& R2 e+ i  }# [
, w* ^0 @) A0 z- [7 n
雖然咁講.../ r% _  i5 I9 [. q6 I
但係依家又唔係成日可以cd...& P/ }) }+ \0 `; y
所以想搵個男朋友其實真係好難...
1 H! X, R: g# z& Q7 t% t5 D" J! `
+ L  q; [. \  o) G3 [
' A, `1 v$ }6 K1 t2 j; O  G( V& U0 @5 J( v! v0 Z' B, F

1 D6 ?9 [8 j' S" X' z2 H  P4 P1 m) u! ]  _8 }

7 l3 y: _% M% ~+ Q+ V4 j" `
. S: b! q& c3 Y* k/ q/ p) A之前post講嘅嗰個男仔原來只係一場誤會...
) M! c- i8 ~4 W8 C5 B; H8 {雖然有啲可惜
/ W; {- I! [# }5 r/ q8 W  _& \+ H' Q但係相處耐咗發現原來佢都唔係咁好...
# H. m6 l5 g$ \- V
' n) i6 N8 E' i+ H[ 本帖最後由 夏路兒 於 2014-11-1 01:37 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-31 23:12 發表   ( F$ P. j: u8 l' l! h/ e& k
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling
. C$ G/ F: w* n你都係英國返黎?

你又係英國!?我啱啱返到香港做野
2 r! X, Y: B) J% x3 Y2 M
0 P6 f: F- A3 K# I& ]* `: k* Z" G點解冇得CD?
- V6 o& }% p5 s: R: C/ T1 Q3 v
得閒pm我出去飲下野
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   : w4 @1 Q) k& f" \) a; o" ]7 A
" ^# _% b6 V" a& n3 N- l0 u# z- A) y8 F+ ^  V. ^$ X: |( I
點解冇得CD?
. G7 G1 L/ {, h
/ r  |; O/ [. _, j3 R得閒pm我出去飲下野
: l. ^# ?1 ^1 K9 e( {
係呀~~3 M1 T, d+ m; ^) g
* A) n. I/ {0 h+ k! R
不過返咗黎好耐lu~~6 j- k/ n6 x/ ^( X8 o

# M4 y% F$ d" P9 e; K  @# @* r; H我仲係學生黎ja...
  Z" o, V- Y9 r: r  p- J飲酒嗰啲就唔好喇

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   ! r7 S% w9 W* B" L/ y& O$ ~8 U: O
! G; \; f! L* t$ C& T' q
- m) _7 q% ^5 ?9 H2 e+ G+ Q  F點解冇得CD?
1 x; |' h7 Z1 _" t* R, t' `$ _- s+ S; v+ [7 U, |$ C6 u- I
得閒pm我出去飲下野
. ~' Z# k. g4 s4 O
2 m! L' `0 u' s0 }; k/ B
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 01:32 發表   
6 W% N, f- J& q/ O. N0 I/ X2 N, H" i7 A
係呀~~
) ^# a2 i: B: y5 O; z7 V/ M( r2 i
不過返咗黎好耐lu~~
6 g4 w% A8 H. e- e
6 C  H1 a, m1 {我仲係學生黎ja...4 P, Y' d+ P' x2 P5 G& x1 v2 D
飲酒嗰啲就唔好喇
( F) ~- j) p3 f8 E9 k1 C
1 r& Q# j# Q, [" l+ _: z
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

係外國有自己房真係好爽

我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.! D3 `! D+ j. q0 |5 g- B
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   ! e: l+ x6 q% p6 E6 s
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.% f# D  C" L1 f5 Q3 \( ?% C
, @7 T& D4 u+ m6 X我同你諗法一樣....
+ ?1 X# x' H: I( e% T8 f" G, ?
; _9 y- p# F! M: p我係因為比女仔hurt咗太多次..
3 w% F' |& X2 Y已經唔想去相信佢哋....
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   
4 ^* M! {5 ^! f+ M' m我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.) r0 O1 D, X# I1 @
) p, \0 {4 @; }0 J7 D: F9 @
# E6 l/ Q4 S: h* z$ B% S
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 09:42 發表   
9 [& R4 U, u0 F
* ^8 N9 H/ y. d& p( {6 D3 x我同你諗法一樣....
! z& D  k$ H8 k. V; ?4 M( j  T* t. W  ^0 T0 y: v3 Y
我係因為比女仔hurt咗太多次..
$ @/ O) b& s% n3 ^- F9 @已經唔想去相信佢哋....
+ c% w- ]& g: @0 {+ H1 j( L9 T

( [1 M$ h  f9 E
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應