嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd係上海街附近?

有cd係上海街附近?

如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親
覺得好的就按一下感謝吧~~

附近封區喎,仲邊度會有人

他朝君體也相同.  ^* Q6 j7 y/ F2 e2 Y
) g' E* D5 N! X' y" B) A" k
引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 02:45 發表   ) H& K5 s* F- N9 f
如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親

閣下的聲音如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

有偽娘/CD/TS 街坊有幾奇
1 m/ ^6 O8 e$ `# ^* M: L個佢出名乜人都有

有cd係上海街附近?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-23 14:24 發表   
/ z; ?4 g( z; V3 G8 E. H閣下的聲音如何?
1 X. G) ~" F' D4 A9 r' {( x! ~/ p
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊

引用:
原帖由 ping456 於 2021-1-23 04:26 發表   
/ Z0 ~% M  }, Z附近封區喎,仲邊度會有人
+ O6 Y) j1 `$ i8 E# e. I! y. l* b
上海街都好長既,唔一定封區個度

有咁直接既人?阿叔阿伯?

那位CD好厲害
7 ^: K2 Q+ l( M! B+ t5 o無破綻到可以同班企街一齊搵客

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   
* L5 g! w& U* o+ J, {' }' l- R/ P% x  |6 m
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
6 e2 F& Z! l2 r; T) g
3 E; k* \) w& b* @9 ^
兩位都CD緊" I# @7 @, g4 x
佢知妳係妳唔知佢係: x1 d3 ?7 I7 i1 a1 y- f
高下立見

你要記住,當一個女仔好唔專心咁做緊一些唔係女仔會做的動作,而佢又望住你既話,佢就係CD.
% \- b! ]3 R/ e; |5 S/ J8 n2 {
' v7 y2 F" C. }4 A9 D/ m
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-23 19:21 發表   
$ }4 ?8 M/ Y; y+ s1 T: e
. f% t& E# u* Q8 @- m2 ^% L+ h% C: P7 f' U/ ?& n0 `/ X/ Q
兩位都CD緊
' t/ Q; c' s* V, |佢知妳係妳唔知佢係$ {  h  A. H$ S( `# s
高下立見

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   " S# y3 N9 K$ |/ y0 P2 W
7 |% d* N0 ~! G/ |4 Q0 M8 x  Q
: [6 A8 \" F' @
咁得意,當時唔認識,兜個圈係度揾?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

樓主做乜唔更新呀