嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?
* t. A" a& C$ \8 B$ S. |0 J" M( h my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
5 W9 G& ^- L/ {2 F9 U# M9 P" d! x我有套背心唔想要? 你要嗎?
, v2 H7 D6 C. \+ _ my tg :n13579g
0 j3 w3 u1 c" O2 C- P- h  |
謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   
$ i# x1 n* x$ F淘寶search媛野
% `- w/ {$ u8 {7 S6 J% {' y2 }. k1 Z: _! W, u4 t& W* ^- M, [
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,( l. q  w  m  ]$ @( M
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
+ I: h9 X* @. E! d' U) [唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   
. Z2 P, W+ q, h. e硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
' n5 Q' m2 B$ j9 I6 F6 }/ z

" l% s5 V  {2 u% n" C有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
, R' Q) e" l, [  O, m1 v0 V9 \$ w
( I3 v: v$ F3 u6 @# }3 K, H: n
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
' \+ h9 L, G6 [! |
4 P# v. q& P1 n! w
" |4 q$ I8 |% x; N而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
" P/ l8 t8 K/ `) ]但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,! r: ?8 p, h! q5 s2 A/ i
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   0 u! B4 ?( z  V5 I
一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
, t% U( `& e* [+ G3 W  D& c1 J: n8 Z3 W, w
% G4 A7 u* p4 `. P( J2 p3 }& w, u8 G8 n
明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   
+ P9 w' y5 I4 H2 T% h6 E我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
6 M, T3 x7 V/ P  M
跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0
5 s1 S: Y) W  }" v6 G5 S) V( F/ {8 C7 M$ Q8 U
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。7 F# \. Q+ m2 \& L$ ?7 ~
" j: d" j7 E3 C3 C) S& D0 J+ z
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   * u! U8 [$ ^1 y9 ~$ o  @

* @- M  m- u/ \% ]跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   
. s$ J% F% G. l9 R+ T6 H  b' X# C
/ T! C4 s0 u( X3 i6 o# H- X  c+ U8 s2 D' {" u9 T
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
( Q' j4 R7 m/ h+ x7 Z+ u
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.: h1 }0 [+ a" q6 c

- ?8 i& R( J9 o( R. S% z. A因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.
7 M. S+ r' \7 Y
! }% e/ V$ E/ N) C. O4 Z
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   
- \* t$ N. P7 F2 F% ]- D  l2 D8 Z6 }2 H6 y' c" f. e
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
0 e3 {! I9 ]5 ~' [
0 T4 h, d: w* o9 Y[ 本帖最後由 gila 於 2021-10-8 14:04 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   8 U' P8 S& G1 f- k) _, t
跟住升級轉形, 巨胸2.0
8 O8 \+ p" p4 ?0 P9 K
/ o3 J+ d$ O4 I& |1 N% t$ x7 @8 i對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。1 s) M6 c. A1 f9 m4 O% F+ x- q
/ Q/ a" J3 T6 J8 J2 T. @4 A% S, ~
: b! y6 \4 P3 i$ u3 m

+ ^, h3 x# f" a4 h+ E巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚
5 e# C7 O/ K" \7 D因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   ) ~: d& X: ~5 Q2 J! I
# c( g" a5 Z9 e+ s  |9 d  K
8 n' Q9 Y6 p1 b
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
! J2 ^7 z/ G3 G* T; B, s. ?但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
  p% b) @7 R& y3 o* j唔知新會唔會
; ]3 s& |8 f9 U3 l
( g- Q- J+ r! t% y9 |
佢D野好似好貴