嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
) e8 R- `6 n* c+ P+ ~我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬9 _& Y* A1 G: z. B
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟' n# @, R- I% L1 v! @9 X& N
唔知有冇人好似我咁?# @* [9 M& b$ B* P/ ]
  n. m5 g- i- z$ t% s* y
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   7 e  T4 i" D& Z+ Y. u5 |
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......1 @* x4 T( E) q* ]8 U9 g# F
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
& t: `/ k$ W4 Y, Q2 M但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
% w, f9 j2 J' [# i( `唔知有冇人好似我咁?
+ \( n+ j4 G4 Y2 i) c/ @6 T' U- m4 J8 i' s- I* v5 q6 p5 Q) B9 x; `, K  L7 D# }
我多年前已經把自己代入女人角色
2 |6 f! N, ]0 N, [' e0 f% u看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
" W7 A. u) j# h1 M% M2 R) A1 E, q" I
& D- ~9 d0 C; R2 ?
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
" b$ x, T/ z5 Z) b  r自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......: Z0 a( y* x$ e6 X$ Z( b" t
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬6 ~2 K6 D: F5 J# Y% P' t
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
1 P- G6 b: I6 b  ^* `唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
: B5 z1 O; g" H又硬又軟,到底硬定軟?7 i, x" L- U& ^* b

* a% b3 X+ q& c/ i% s2 i# @
$ k3 Z; n6 H& k% H
幻想自己是女時會硬% ]7 g% A. K7 g; T$ v
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   ! o4 g/ d% [$ j( D# e& e# z3 m
( q4 w2 \, r8 V. T6 C
幻想自己是女時會硬
+ ^- U( K8 n! }但幻想不到自己是男角色整極都軟
1 V( n2 l& T3 x5 q9 b
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
: N2 p4 s7 t) X; J自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......6 _# M, G" U5 x; g/ E3 F* a/ \, b0 |
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬& J3 @' ?" k! A4 c* d" n0 Q
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
; M& j' x/ c  N4 d7 Y+ W" Y唔知有冇人好似我咁?
( U1 J# |' v& C6 H0 z
! C- ]2 R3 e6 o0 {6 X如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
% z5 V) N, p2 ^2 ?5 h& }4 J% j
! s/ i# S! w) B; D2 v+ p

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !, }& l0 X7 T* t! X: K1 K! U+ w
.% T# R7 m: w- w7 \% P
1 q5 S8 b& l9 V$ W7 E# k
(睇下冇壞)到高潮的方法
, c# j' `+ O1 nhttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
# _% q/ b. A/ E) ?! c$ r.  s( A/ f& V* N7 n' ~

z4 q! H- _! T& ~8 W
: i; }; o; O9 x8 X. r
& Z  V, ?" }( U
5 s4 t. {6 N+ \% o7 }; f! `5 z, ~' a, R' p- Y* Y( X

$ T* [4 L1 t2 q9 Q" d9 b7 e4 d
5 P3 ]) e# E1 S1 {/ W2 U- Y( }6 J" C9 `9 F
1 g: u; I8 }9 b* R1 _
7 h+ @- Y7 n% D9 f8 c6 F: F
6 t# e7 I# e- q8 r1 V, T
.% [& L6 ~4 Z' R. o9 O& H

) g- ^; X% p6 f; _, g[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。3 F7 ?) S- q* i+ }0 n. p3 S
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角- M* P+ H! D& n4 C% A3 R) Q* G: }& r2 F
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了, ?8 l) E) z  m! G) k+ u
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
! h) t" X; i8 l7 I看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
7 p* d$ @& c) R/ t0 H% n- q切左佢鑽個窿就無煩惱
0 \) y) `  T/ K+ j2 @9 F" V8 x# l& [( K# h' t9 N' n' S( j' W
9 f, ~' }( m2 r... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。. n$ y1 z- X, z* G' Z

& f) H" C7 d1 |
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
$ o- ~/ N: q; S' p* [$ f
8 Q# @. e) @0 T! J+ f0 n5 w... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色1 w7 |, `8 x, G# j
會幻想果度的感覺
  ]" Y8 x* q0 g  }- |" I不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!; [  e: l( g9 Q) {. o9 z+ ~- x' X6 `* o4 M7 A
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊