嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
5 B0 P/ m/ B4 ^; f& B' `" i要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
4 h7 q% Y4 u1 V8 N5 l% V2 S7 z穿上身影下相
, V+ R$ R8 u4 n1 x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   8 r9 k* U/ m0 `2 k+ @
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
$ F: c" Q; w5 e7 e" [9 |% K# u
% P; [" _, }5 J+ g3 H0 \% |我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
5 ^& G7 C& ^& m- o' F4 {, S1 k' W/ U目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。- v3 N0 g5 E3 ~* D6 ^
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
2 W/ d' R. F) n! ^4 |顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
- d/ p0 g' T" c* g4 H1 t+ q& R好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
+ F1 |9 d% \9 u- u6 `想睇埋近頸的一部分。
3 y( K$ n) y6 }8 ~# m! L係C杯淘寶買連運費約HK$300 . q  w" \" f  _5 p; q# A; S2 D8 b

加上透視喱士自然D+ [: B6 g) d" b

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
0 m' ^" X) F, K% G8 d加上透視喱士自然D# w* B0 {7 W0 A, v9 P6 q& X
) q7 S9 D3 k* H% g' p$ V: |
幾錢% E' i4 e; U3 b
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
. s( @6 n. _; d
( [, }1 V! X6 z* Q係C杯淘寶買連運費約HK$300 % \& v! E3 [0 g8 M) X/ o/ r* j
( U9 m/ [# @( A. q' u/ l; g. E
5 f& R& e4 @$ C/ |! W5 }
$ Q& `! R+ a& p9 v
300蚊咁平?
5 X& @5 ^5 `( a+ Z5 y- U$ ^0 k8 P; o8 ^- X3 g5 P- l
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
1 W- R5 V/ I4 C. d5 {' I& \/ Awow! 樓主所買的是穿戴式義乳
9 X, I9 y$ y5 }$ \顏色很接近皮膚呀!
9 ?4 H' I3 Q. B$ l5 C' J; \
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
% P! x0 s& p3 j1 e- Y

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   ( g: a5 Y. {, I! M

4 w2 E$ a2 }  F* A7 @4 Z6 D係C杯淘寶買連運費約HK$300 8 r' {& J7 `4 v
/ @6 X/ J$ ]% V0 W價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
( V( I( Q3 ]5 M6 I2 @: m  r
* s) E$ N- e- g6 D

9 K! a. W% T+ A( Z[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   # _/ |0 J; u+ F) r, p+ t: ^
8 o# n) R9 a2 z8 {6 B8 `+ v
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
" X* b2 S9 d2 o( d/ f306181
& x! m. v0 W3 e
- P) Y6 C/ W+ `$ O0 h8 J6 B6 i% \
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
8 I7 F3 A6 ]% L1 n$ u8 I& Z. ^8 E7 E4 ?+ Q
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   , ~) O" c, d8 G* D9 J

2 n+ p4 V; T7 Z/ {  P9 h3 I( B; X- S& r7 h4 D% l' Y
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色5 H5 [; S1 `8 y- H% W' Q

/ _2 f* s4 Q" ]% ~5 c/ D我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
  P, z9 u4 a9 e, Q% _

6 H4 `4 C. |6 |' Z$ e6 d/ L我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
( a( Y/ k# E- t7 X4 k4 S% |# H

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊