嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!7 T' P7 K5 c0 x- a- z( ]; @) B6 Q
4 b) n7 w* O; X, |( |! H
覺得好的就按一下感謝吧~~

你係乜水? 相又無, 資料又無.
: P$ I" c! U1 [: V- T一係騙案, 一係你揀人多過人揀你.3 ^' H6 a/ U* O, }2 E1 t- ?! Z5 Y
' X/ G  d8 c! q- ]4 X$ @; Q& y
2023-2-5: 謝謝補相. 身型纖瘦, 不錯.
* s8 {$ ?" u# E. `' q4 j
2 [' O( _1 m; b; g[ 本帖最後由 gila 於 2023-2-5 13:15 編輯 ]

而家出咗相咪好囉
, f+ l0 Q0 @0 _, W' R, }& @: Q( K8 O原先乜都無
5 C8 \' E  C% [5 C) l; \7 i( k大家仲以為妳係招搖撞騙2 V$ M$ z6 N6 _8 o

& N: i' M# K+ N8 z[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2023-2-4 21:46 編輯 ]

我也是新戶口 所以也小心奴家

體態簡直完美... 太美了

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-2 20:20 發表   
! O3 n! W4 G  W4 _大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!
3 m- J" Y8 {8 `$ V
7 R9 a/ N0 k. ~& Y
謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話

不錯!! 不錯!!& k2 ]. V7 U% D" ~1 t5 l; F7 M
體態簡直完美 , 真是很美呀!!9 O. n: h9 V( P" A# f

回復 7# kinkikeith 的帖子

都幾好笑
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 kinkikeith 於 4/2/2023 19:54 發表   / k6 S* W/ j  {5 l, U

2 k# y+ u& C# s% Q5 @# L; B9 Y
* y$ f# r( X, Z7 B  I* M謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話
0 W7 x6 Y" p0 _6 m7 o1 G9 C/ j0 O
3 b8 [: S$ h& ~/ _* u$ e" B
3 S4 E+ }5 U: s# Y4 H! K
佢講之前我真係未有相,加上真係新開,難怪的!多謝你讚我相靚!' M7 i% ?1 J3 c( q* a
7 V4 |' _. `9 _- s* T

引用:
原帖由 JoJo1217 於 3/2/2023 13:37 發表   
' r# _; j- }# d* F' b而家出咗相咪好囉6 ^$ t. |) x- l1 D
原先乜都無/ z% C$ g: C" ?, {/ `" z
大家仲以為妳係招搖撞騙
. ^2 g8 o9 M, @+ y4 F6 v* b
0 [" G; n/ ?% K# p8 q/ [7 H
所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!

身材好好,可以著多d貼身或連身裙

我都想瘦下來

下次可找多D人 一齊玩!

身形真係完美

其實你係玩咗啲乜

身形好好,一定落咗好多心機去keep. 靚靚
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-4 23:28 發表   
. t4 N% g9 W6 O4 o" \5 f; H; t" u$ q  y
+ o$ a* w7 `) o# p. w7 J, Z; H2 l8 t! l* w# z
所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!
- T; e0 A8 S0 W: |; k* F" ~

( e1 w: c; S. T+ |. e) H5 p- I唔使擔心
/ z  I) l) {* P! g妳咁索
; A1 I7 r  F( G由而家開始) [2 j  q, \; v; y' l) U+ h
不但唔會自己一個玩8 g* G' X" T1 [" A, }# U
可能會幾P添

Check PM ☺️☺️☺️☺️
I like CD Girl

Add me WeChat
. q3 L) b4 _# _- {/ o. U直男) Y0 o( Z  o* x9 t( @& l
kayung0125

回復 1# kaka645 的帖子

嘩...姊妹唔洗開幾十個acc. 遮左樣都認得你啦
Connye
V7: 分享完