嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。; T1 v- g/ y  t7 m3 X( w9 w. x

% z7 ^; s( F2 r不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。
' f8 Y; f6 Z$ R2 r( Z1 J! O0 ~
6 B; k( O' Y! H+ h+ D# U5 ?檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   
& u& H% ]2 h( X! g被人發現的感覺是開心的?
* x( z) e4 K& p( C/ k. u; f$ m1 T4 J

/ D6 \' B% m9 r1 D( d2 U當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
) y# e" P( `3 h0 K) w1 k& u* _8 F5 p( D" j1 D! p& s
PS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   
2 i+ v7 O, n1 K/ }4 z- _8 e0 J8 ?) G5 C6 b8 @
& p8 n0 {2 E. C
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
4 z! s  S* n6 p# j4 B6 I
  e% s6 G& f4 HPS 當時係著8D的薄肉絲
/ ~9 K' D4 {- V1 m& }7 }/ M, `( s
3 i( z7 K4 R2 c, P. C會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
6 f4 A0 _) s& O; H7 M絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表     p: M5 a0 y. R

; i/ p" k, {5 C% l& U6 m2 ]& W! G+ J
' w: b/ p' T8 D0 H  ]7 t會不會穿上女裝內褲
9 q, Q- N/ K5 q

0 ~2 G% Y, p" D8 ^# g: k& x我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   
# H5 }6 _- T1 z6 i7 N: O* D8 [5 b可能佢知有男裝絲襪呢樣野
' S! J  U- a! ^
我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   9 I& I: i* D. A1 D- ?
擔心都係多餘的......
+ R7 d' Y/ o4 ?/ r4 i係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
& Y$ R* R, j6 m) P* J: n我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
0 G/ W5 r, K0 q* N& W絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
: k9 U  Z7 {) D1 {; p' `3 z
咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  6 D% K4 Q0 I: P, b. x/ r/ U! E  B
2 n! M/ \: Z4 g4 b& F; e4 X
咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!5 T7 d3 P, b. I; {2 I' |6 y
我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..  K3 Y7 P7 G/ l6 O* N

7 L' w5 {6 S* |8 J有點緊張,但沒事
5 Z$ g* @1 [% h7 \* `/ i* M1 [
6 Q* R: g+ i" r# Z% O6 q4 }姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪) U3 i% n& f. j+ E0 y1 D- G

' z3 e9 A3 C6 P8 U" }( U$ U" E結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表     B& e+ ~8 h0 Z
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
  I4 y% b& O' S6 L我全程冇出聲!
5 [& T4 p$ S3 B! A3 j# J& e2 Q0 \: L
9 m+ M( Q: |0 p" a" \
我都試過* b- l* b, S0 W* }  v# h
都係全OL裝
/ M; q7 Q: P+ O2 J7 F" Z8 A2 X9 e短裙絲襪高跟8 d( `. G  @* G' T4 [3 P+ T
我估佢其實想抄我牌5 h2 Z5 y5 \0 y. t; ~2 t2 J" `
不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   ; l7 H  y* B  ]& L, h

' d* S0 [0 w" l& F" K6 m; n/ y
: B* |  x- x8 I" A我都試過
( f9 O1 r" |1 b! d9 g: ?都係全OL裝
9 P" _+ [$ Y1 ]" }8 r短裙絲襪高跟
! Q# z4 J* k1 G我估佢其實想抄我牌
/ A" f2 f4 z* \" }' T不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
2 p4 k' [0 y5 m: o我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
2 Y2 j/ `4 \2 V( V0 V* A9 l! [) Q7 p2 f$ ~
有點緊張,但沒事2 t& f+ Q5 ]! ]/ }8 I

I( \; U7 F% Y3 `姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
5 F' h( k/ z8 T- F* N+ w0 i/ ^# y3 O& ^! Y! |
結果測到脉搏,唔洗撕。
5 Y0 X1 W5 Q) }. |, D. T% }& B- h

% D$ w5 n9 o* F9 Z3 _. r) c5 J' [檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?
# O$ B5 k0 g+ R9 o! {& s* z+ E* ]+ E* X4 ~7 }  }
師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
% [  b" d" @0 s# B4 p我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
- F7 A% U+ B# U2 S7 ~) {絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
0 d% f+ q7 _8 Q
$ v  f7 y# t0 j5 g+ d4 O7 O
會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
' `! h- L# A9 N我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
( |- J( e8 M& M3 c; H0 j4 M
* w3 \9 j; R9 v1 L9 X8 J$ y; }有點緊張,但沒事
1 O3 \# C3 Z; A. X; R; O, \6 @" A0 _- |$ P! j- v; ^
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
$ L9 k4 C2 d: s3 [7 s+ N2 _& X
' R8 _, l! Y1 ?+ {  ~# I- `結果測到脉搏,唔洗撕。
; L$ ~& I8 s. E3 }

% L+ x6 Y% P, g+ O2 O, w% H) n心電圖check心口唔check腳8 [  q- r$ }4 `3 w. ?: s0 z
當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   $ Z( y( \# ]) A5 t* o: Q6 W( R5 M
6 ]( E+ ]: i, R7 }1 i( @

* E  _0 i& R% t$ I6 M2 |' X1 h會不會很麻煩?
! Y) G4 P" z/ x8 R' A9 C" |( y' t
唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   / T- l2 v/ @2 k" _

" u( U/ H, ~1 B) A/ X
3 H9 J& j" w  m* c5 G+ g% s, k3 X; Z心電圖check心口唔check腳
9 i; \  d% i  U  n) u當時係咪著咗全身絲?
3 Y5 P  F( ?3 g  Z
( Y$ N- F; s% A8 r6 b
好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。