嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淘寶網上的0D絲襪

淘寶網上的0D絲襪

依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
穿一次就玩完 ,有D浪費!

買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...7 j+ r$ J: ~* m8 b2 k

' V  e' ~  i. |  l0 d不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   0 K5 N% h; v0 b+ R* R( }
買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...
& Y! `6 x" L1 m# \" Q0 P& V' h0 O4 F0 i/ Y
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
" n: }2 i! i" \( h+ u( N' z

) T6 Y" W: s  t* r- x/ a直接插入?會唔會痛?
% j( k9 ^- Y: w4 ?3 F) j4 s, o) z9 v+ z. w$ w+ N) v# R
如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著

點樣無縫絲襪法?

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-25 00:21 發表   ! E) _9 D# ]1 V6 a3 t0 A; r" q

0 q1 X  e. ?! R6 A7 s; L2 U
% q  Y( S) E/ {. D4 H. _直接插入?會唔會痛?, p9 g; @" L0 |) o

" s! d! r% h  E; X$ x如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
, X/ G0 m3 M4 b& h$ w8 K

' K* O7 x+ \9 T7 Q9 E外國 A片 有咁玩,仲要唔整穿絲襪,隔著絲襪內射埋

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-25 11:04 發表   + r9 q+ x( ?) L! r+ j! E9 x6 }
點樣無縫絲襪法?
2 g6 ]  |4 E' n+ ~5 c
, y! X4 J0 Z5 y7 DSeamless....7 d/ m9 e2 q" ?: N8 E
# X; W7 _$ n  E6 `; D2 |4 ^, r
著這種絲襪,隔著不弄穿直接插入
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   % F9 I* s9 j- X) c3 T( Z' u0 S
買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛.... @! X. a' V* {/ n; y5 G

( q& f* p9 t+ w- h# D% y, S不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
* ~! c2 ]7 b0 D4 S1 t# w0 S
你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?

引用:
原帖由 wky 於 2024-4-25 11:56 發表   
" ]. s5 v8 h* N. L3 l
7 d: C8 h0 \+ k6 D. |你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
1 f! g3 z+ F. H
7 [6 Y2 M$ s( d* \
我睇美國 AV 咋....

回復 7# 陳真 的帖子

無縫係咪在褲浪位都唔會咁易爛的?

回復 10# lcw23hk 的帖子

出得無縫 (除非是情趣版) 褲浪位都唔會咁易爛
4 Y/ g% t) ~" }" R9 _# `  ]" {) M7 I0 ~
我爛既都係鉤絲多...而且好多是所謂的 任意剪 質地,最多穿個洞..
6 O% y2 G1 i$ ^4 x* o& l& T, Z. |2 S) v
一對都著到個幾兩個月架..

回復 11# 陳真 的帖子

哦,無縫絲襪係咪以油亮為主,會唔會有d啞光?或者冇咁般光款的?

回復 12# lcw23hk 的帖子

我最初接觸的無縫絲襪,是 Wolford 的 Fatal 15,啞光的. ; e8 r9 s9 f" g
CdR 都有隻啞光的

回復 13# 陳真 的帖子

CDR MISS 20成百幾蚊一對,都好貴,師兄介紹的3款牌子的絲襪都有無縫絲襪,都係40-60人仔一對,平好多,有冇試過?

回復 14# lcw23hk 的帖子

當然有...
7 U$ [9 U5 ~& A8 S& M( s- E8 F7 R4 n  L1 g. Q) _
不過我著開都係油亮款無縫
, ^5 p# L. g+ a/ Q" _' {
+ S  V8 c# n9 D) e4 F+ @以我喜歡
8 [7 @! L6 R: P' g2 v1. 涞觅 Limerence M
3 a* P, L  B0 A) l* J3 Y, L4 H. L2.ANSUN 安幸1 ~+ d  i5 K/ [. y* }
3.綾 天生絲滑

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   # c" m6 Q! Q- X$ i9 W
依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
/ l: f$ e2 m# a( a- @5 c
我最平買到¥14.4,3雙裝0d絲襪
) o6 b% X  T* n/ a' K  y) E+ j+ x  A% l放網袋入洗衣機,洗完已經有輕微勾絲。2 u# w. O+ a1 r
因為係均碼,我腳掌大,又太高,一穿已經"走紗"

不錯!! 不錯!!
7 J: L( N+ K1 B/ q7 o: a

回復 15# 陳真 的帖子

之前我試過綾絲襪(應該係無縫),當時發覺掉檔,又好似好厚咁,所以著咗一次就掉咗了。
8 P/ k: `( ]2 W2 K' \' ^. Z& {) {* Q* S& G& U1 R) t
見師兄介紹,遲d會再試返。

回復 16# 陳玲玲 的帖子

我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。* S3 o5 Z8 {4 F0 Q

$ L- V, f7 d- q; _/ Q十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多覺的?  v9 h* T/ V. M7 s' ]6 \6 N

7 K( h& r7 t$ @! n8 F: K, m其實有冇大碼的?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 09:49 發表   
: L7 T% P+ |8 Z: x% c我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。
  L4 C' g% s8 \' e, q
1 I! B7 q, _+ n7 m! C十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多 ...
/ N; Z2 J" {" r: \- W
只係比較薄,而且係反光,加上我腳長又粗,都清楚見到絲襪的紋理。
9 Q% w7 t% I+ D; P2 ~5 [7 j9 Y( h以前買的日本牌子,無標明0d,但係差唔多薄,真係無咁易爛,當然價錢貴很多

最近訪問的版塊