嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
% B/ J1 P: h; Y雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重+ a( K( k8 A1 _' }/ }( k

6 P7 M% z$ h( ]) M1 C0 |6 J, ?2 s- `7 f- P( {8 T

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?
; m( y: c9 V4 [9 w  u  x, `全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....5 Y, h3 k/ g3 M8 ?1 T
妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   0 I# t% M; `# n* Q4 N2 v1 h
上次送唔出咩?& ?  G: f1 B, z& G
全部都好靚喎。。
3 Q9 |) `: N) c3 [9 B7 |冷板"登" <---forum 出唔到個字...$ w3 x' }  P- x' ^
- e3 D. C* h; _6 Y. E+ c
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   
/ J* @  q. R* z  N  Y播首《一起走過的日子》
! b5 O, J3 k: H6 N! G9 W- o; B4 _
腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋
4 R$ d. O* k# B' b; R! t( l* e4 R
8 Q- H3 o) v7 g/ E3 o/ X5 k[ 本帖最後由 silkypanties 於 2020-8-28 08:45 編輯 ]

又見新 歡,3 q6 f( l" R: R* |9 e: Y& u( p
5 K6 R4 d6 c) B: ]
舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀- l& z8 e1 ^) h7 F+ l
又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡9 g8 e8 c5 }& E+ ^) A
$ V7 n% z- s  N  ^/ V- M- T! X
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   
. ]9 v. d& {2 g0 n8 e- s+ q; B% Q# y( ?7 E6 \
冷板"登"  
2 W  t; _: a! f+ e

) {' b0 @) j! L3 Y: D7 t我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   ; _6 B9 w5 ?/ s& g1 g
又見新 歡,
2 u- [6 M/ q/ n5 }' `  c5 P# i7 b5 O* Z$ \# ?
舊的,就⋯⋯
- E7 j5 ]: L0 y8 g: a未有新歡 / [2 o" |. p* A0 S% k9 O& e
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   . r! b- E! Z/ Q0 _* Q  ]# }! Y- E
都好靚呀7 C8 I; P8 }5 Y6 V& j1 X8 Q9 P+ A
又係土地問題
" R- V) O7 k* |5 b' p5 f$ t斷捨離4 m- `8 P( r; y
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   $ V* q" g8 U, Z" M
我都想應徵,不過人不在香港
+ N- w, {3 W) s1 c. e; S8 ]
可以郵寄, 郵資到附 : }( v: B. X4 Z: N' R! ~8 c& n1 |
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
5 T* ?' A$ d$ R2 S7 s" B& H可惜, 好多都好新淨
/ d+ q$ `2 H8 I, X
我用野好小心架
3 B) o4 L/ D6 E/ G/ \* U
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
+ ]0 p7 l5 @/ ?+ H& [2 Y" J無底底
9 s9 n% i% P9 i1 ^# y1 i" D底底日日都著喎
; k8 Y/ n5 L  N+ I$ y3 H
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
4 N0 Q/ ^. ]/ k0 I( S) t唔好唔要啦
! ]$ G0 P( c* u
日日在家悶到發慌, 要搵D野做下