嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD出街幻想

CD出街幻想

成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 , E- _% o4 o9 e8 a6 r
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我以前係童軍,最鍾意幫人。靚女會喺邊頭行街,睇下有冇緣畀我幫下你
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

回復 2# Algol 的帖子

都未諗好 應該食完晚餐先出去

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   5 L; s+ S, j7 S+ E" b
成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
; V& W3 ^; K5 S1 C% ~. |. e星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
4 r2 Y6 @. U& p% J8 C2 h0 f
1 k+ d: v/ H& G" A厠所比較細。
2 ~5 m3 N8 ?0 {  O1 l, C- C) U- I# D) s! H! Y' C% x4 s
開間房,會舒服 d
享受 一分一秒的 CD

回復 4# misslady 的帖子

開間房就冇左幻想果個情節喇

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 13:25 發表   
, j9 Z. g3 z0 V" \. j開間房就冇左幻想果個情節喇
' l& ~: Z! L& |; N4 R3 r0 R9 C, K- g& D9 p; `
be a girl....want be treated very soft..
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

幻想下姐

哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~

回復 9# aliansex 的帖子

哈哈 諗起都興奮

回復 10# sls17289 的帖子

所以我女裝風格都唔系可以正常行街果d,都係情趣、夜店、斬男style哈哈哈

回復 11# aliansex 的帖子

HAHA 咁我2樣都有D

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 15:05 發表   7 r7 p2 V$ _8 H0 S: t& `
幻想下姐
3 ~' L; ]4 X) Q- M5 x: w& W1 J) q8 R& e: ^, m3 P* i1 {
幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT
. A& d6 g& _/ J3 E# s
* V" T0 q( _, ^& |9 q& k, Q或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯
0 V8 R  U& ?. @6 a4 X6 U. m9 ]- `% g5 [
老闆晚上來偷襲,被強了。; o* P4 T. n( g* z& b- P
2 {# i4 {( P( L. v- f
享受 一分一秒的 CD

回復 13# misslady 的帖子

哈哈 每人既幻想都唔同嘛

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-13 17:10 發表   
: N. K1 q0 R& Q2 I* X- C# p  t- j' f; z$ ~9 J# x4 e
) k9 L6 P8 v  X/ K7 z7 b# Q
幻想,當然是 office lady. 全身 OL suit. 高跟鞋, 要 OT0 j% ~6 B# M, h' g0 D) b8 e; w9 n
( e2 f) q+ N6 M, q4 o
或老闆叫上酒店,話要送文件⋯⋯
( X2 M% t) W9 {- X% U1 p: O! T2 I' z9 p
老闆晚上來偷襲,被強了。
; b$ X0 h' K8 x1 d6 u# O8 ~2 s
" z' X7 G* Z" S7 ?7 w
哈哈
% x' r, x: x0 V# h5 L是否看完我這個帖有聯想...; U' M) k4 i- t
http://hkcd.tv/thread-52502-1-1.html8 Y& j- i- |3 p* e

. @- z8 L. u1 }( \早知就找妳來拍影+實踐
$ ]& q1 @  C8 n8 ~

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
# f1 a& _, n9 m) ?' ?' N) T成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得 + N0 L+ J" q$ s5 U$ z- C% B" h
星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
1 A+ z. ?) o) V1 ~3 Q1 ~9 H
& h, \, Z$ i# s/ K* F% U外出時,保持低調,不用穿著太高的鞋,以免辛苦

幻想係好夜放工嘅ol0 j+ o1 [( ]5 T( g/ n& |" z
黑絲
1 A  m) Z4 l# T- A高跟: @( F9 Q7 c+ }; N, h
被人狠狠地.....

回復 17# serene133 的帖子

同男高層......

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-13 12:33 發表   
! W" S$ ^/ C! Y3 V: s; h, ]成日都幻想CD出街之後去廁所比人發現係CD 然後被逼要口口先走得
+ F! z) L4 U6 ?( C5 q5 M, X; j2 r5 O星期6,日夜晚都可能會出街 唔知會唔會成真呢
1 ~# O8 G3 U) ~& ?% o0 l" p

3 s8 l; A9 y. g我來幫你實現夢想……

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-13 15:47 發表   
% j3 b- X# o% d* y. u- R哈哈,我的幻想系女裝出街被人劫財,我被(主)迫(動)提出肉償以換回財物;或者做一個應召女郎,女裝去酒店,敲開房門與預約客戶魚水之歡,事後再飽含“精華”返屋企~
% N) p1 I: d1 r3 |5 \
3 C. {. G, L7 P3 u好激的情節!