嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?- S" \, T. O$ f$ Z: T
# r# s8 p  N! C: H$ Q
如果會,大家會去邊度買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以前有試過係女人街|/福華街買內衣褲,而家都係淘,冇咁尷尬

我反而覺得CD買重尷尬。  R8 e9 @* j. H; a; S9 _( M  P
男裝買好好多。
1 ^4 r0 S& s0 q6 N# L9 e2 L/ Y咩店鋪都會…

我會喔,可以話喺幫女友或者老婆買,不過就唔會現場試咯
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

上星期先男裝買完....店員見R望住條裙咁耐,仲拎落黎比我睇6 Y/ t6 {! C$ W3 u
我仲指住牆上張相話呢條我都有5 ?2 x( U& `0 r3 ~. ?$ O5 ~
- f* y1 b+ c9 G4 R# l: y
女裝行得多,反而無買過 XD"
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲

男装去买女装は问题啊

引用:
原帖由 中國人 於 2019-11-11 14:51 發表   
/ e: m5 T7 p" O其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲
1 [3 J: f% V0 n" n1 N6 E
7 {1 d4 e) g. m" B# C% I1 [我都,有去 68 看看# }4 L$ F  x( c% [( Y3 _6 w
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:04 發表   1 w) J0 X3 Z. u3 @0 G; ]( B
想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?$ i0 |4 d' v. M7 a; \! Y4 @9 J
5 S. S: B/ Q4 n
' o* `* f8 f- u' T) `

: l, t% V9 L7 n我以中性打扮,穿著䯳身衣服

有乜問題

本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2019-11-11 20:36 發表   ; a9 [, v5 w+ U( `  e
本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)
2 }& H0 u2 e) L6 I

) D; M# a+ {5 s: p0 _我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題

引用:
原帖由 joey221 於 2019-11-11 22:32 發表   0 u" k% Y( q8 ~, z7 J
% J7 W$ E* z7 I1 H& w
" b# D3 F& P, {
我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題
! e2 v$ E) V) p3 |# J
" z2 q" ^! X. t* x4 j太好了& y% ?6 ]1 U8 o% f  [& n* v' M7 H; j
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

真系???男??女?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

我都有在旺角女人街買女裝,冇乜問題

引用:
原帖由 misslady 於 2019-11-12 13:20 發表   
  y+ {4 H& ^' g, g) ~3 Q: a; n# S. s" \1 s( w  E
9 X1 Q( {6 L- K
太好了, H& z+ t! l' S% l$ X# D: t
(*^o^*)
' D4 a# n- ?( l7 Z; _
8 Y) j/ E  k6 ?6 V- X於國內超市,通常有內衣櫃位

我男裝買過幾次女裝8 {8 z9 E, t# v2 k
不過都唔會將實話係自己著,亦都唔會去試衫) n& G6 A& M" s
做戲做全套
; n$ v$ C% O- F% z! N$ B9 j% G提早手機入面打好shopping list或者size- T1 v: s) s; a4 x
扮作幫人買,其實好輕鬆. S  `$ W9 Q' U# R3 o" l. }
「GF矮過我小小,不過佢好肥,blabla...」

唔敢啦,買都上網搵鋪頭買

臉皮要厚!如果問起,就實話實說。

引用:
原帖由 maymay55699 於 11/11/2019 03:04 發表   
' s) V9 i0 J' o/ m. ?想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?& U4 q- k. D: g" b
) H% P. m" K2 m% i  u
! r# i7 _7 C. u4 o0 T以前在香港還沒全天候女裝的時候常這樣做啊~~通常去旺中買…

引用:
原帖由 心若詩意 於 23/12/2019 03:13 發表   
  \- ~$ U$ r5 i9 i# K2 W) I臉皮要厚!如果問起,就實話實說。
7 }/ w+ I4 h8 s# m+ x" q我會被對方自動假定我是買給女友…

最近訪問的版塊